Benim vatandaşlarıma zarar vermeleri durumunda, ülkemin önemli şehirlerini işgal etmeleri durumunda, geceleri büyük AVM'lerin şehir merkezlerinin arapça provakasyon posteri bulundurması durumunda yahudi fırını değil Arap fırını üretiriz.
Kapıyı açanlar biziz? Çok hastalıklı bir düşünce bu. Kendi hatamızı hatayla tamamlicaz. Hemen düşünce şeklinizi değiştirmelisiniz.yaptıkları şeyler doğru değil ama onlarda insan. O yüzden saygı duyun sizin onlardan farkınız yok. Size de öyle bir kapı sunulsa sizde ilk kaçanlardan olurdunuz.
Kapıyı açanlar biziz? Çok hastalıklı bir düşünce bu. Kendi hatamızı hatayla tamamlicaz. Hemen düşünce şeklinizi değiştirmelisiniz.yaptıkları şeyler doğru değil ama onlarda insan. O yüzden saygı duyun sizin onlardan farkınız yok. Size de öyle bir kapı sunulsa sizde ilk kaçanlardan olurdunuz.
Kapıyı açan biziz derken? Kapıyı açma emri veren 1 insan var. Ne zaman beri bu biz oldu? Zamanında yahudiler Avusturya topraklarına da aynı bu biçimde giriş yapmıştı. Yıllar geçtikçe nüfusları çoğaldı ve çoğaldı. Devletim benim özgürlüğüm için savaşırken ben öyle bir kapıdan kaçmam, devletim kendi mutluluğu için beni kullanırsa o zaman kendime yeni kapı ararım. Yahudilerde Avusturya'yı benimsemeden önce savaştan kaçıyorlardı ve güvenli topraklar arıyorlardı. Eee sonra ne oldu? 400 yıl boyunca dedelerinin dedelerinin dedelerinin dedeleri çocuk yapıp o topraklarda büyütünce Avusturya bizim demeye başladılar. Benim başıma belki gelmeyecek ama çocuklarımın da başına bunun gelmesini istemiyorum. Ve bir de sana bir soru. Avrupa'da yaşayan türkler Almanya, Hollanda bizim demiyor da niye arabalarının arkasına osmanlı işaretleri, Türk gibi yazılar yazıyorlar? Neden Almanya'yı benimsemek varken hala Türkiye diye yanıp tutuşuyorlar? Türkten de örnek vermeyeyim, bir Amerika vatandaşı ailesi 50 yıl burada yaşat burayı benimsemezler. Her neyse umarım anladın. Ve kusura bakma, başlarındaki adamları kendileri seçiyorlar savaştan kaçıp yuva arıyorlarsa bu yuva artık çok doldu. Türkiye'de, dünyadaki yahudi nüfusundan fazla Suriye'li olacak 5 yıl içinde. Şu an 10 milyona yakın. Yani sırf yaşadığım şehir Kayseri'de 400.000'e yakın Suriye'li var ve her geçen gün bu sayı çok katlanıyor.
Kapıyı açanlar biziz? Çok hastalıklı bir düşünce bu. Kendi hatamızı hatayla tamamlicaz. Hemen düşünce şeklinizi değiştirmelisiniz.yaptıkları şeyler doğru değil ama onlarda insan. O yüzden saygı duyun sizin onlardan farkınız yok. Size de öyle bir kapı sunulsa sizde ilk kaçanlardan olur
Şaka mısın sen yahu? Adamlar benim ülkemin insanına zarar verecek bende enayi gibi saygımı duyacağım? Çok komiksin he. Kesinlikle gerçek anlamda savaştan kaçan benim ülkemin insanları zarar vermeyecek mültecilere sözüm yoktur.Bir de mikrop gibi çoğalmasınlar o da önemli.