Kraataos Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Ya abi evde olmadığım için PC yanımda yok. Mecbur Idle Daddy kullanıyorum, o da oyunları teker teker kasıyor. 97 kart düşmesi gerekiyor. 3 gün gecti 5 kart düşürdü sadece. Idle Daddy'e telefonda kullanacağım başka uygulama yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
Ya abi evde olmadığım için PC yanımda yok. Mecbur Idle Daddy kullanıyorum, o da oyunları teker teker kasıyor. 97 kart düşmesi gerekiyor. 3 gün gecti 5 kart düşürdü sadece. Idle Daddy'e telefonda kullanacağım başka uygulama yok mu?
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 7 Temmuz 2023 #2 Bende aynı sorundan müzdaribim.
Kraataos Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 KADO38 dedi: Bende aynı sorundan müzdaribim. Genişletmek için tıkla... Geçen seneki güncelleme ile hataları düzeltmiştiler güncellemeyi deneyin.
KADO38 dedi: Bende aynı sorundan müzdaribim. Genişletmek için tıkla... Geçen seneki güncelleme ile hataları düzeltmiştiler güncellemeyi deneyin.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 8 Temmuz 2023 #4 Kraataos dedi: Geçen seneki güncelleme ile hataları düzeltmiştiler güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teker teker düşürüyor bende.
Kraataos dedi: Geçen seneki güncelleme ile hataları düzeltmiştiler güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teker teker düşürüyor bende.