UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.835 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 23 Mayıs 2020 #1 Ben kart düşürmek için belki 2-3 senedir Idle Daddy kullanıyorum ve her çalıştırmada şu uyarı çıkıyor: API kodumu okuyamıyor sanırım değil mi?
Ben kart düşürmek için belki 2-3 senedir Idle Daddy kullanıyorum ve her çalıştırmada şu uyarı çıkıyor: API kodumu okuyamıyor sanırım değil mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 23 Mayıs 2020 #2 Merhaba, Asagidaki baglantidan API anahtarini manüel olarak girmeyi deneyebilir misiniz? Sign In steamcommunity.com
Merhaba, Asagidaki baglantidan API anahtarini manüel olarak girmeyi deneyebilir misiniz? Sign In steamcommunity.com
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.835 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 23 Mayıs 2020 #3 Konuyu ben açmadım. Moderatör kafasına göre açmış. Böyle bir soru sormadım yani.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 23 Mayıs 2020 #4 Moderatör kafasina göre degil, benim ricam üzerine konu olarak acti. Mesajiniz diger konu ile alakasiz oldugu icin orada cevaplamak istemedim. Böyle bir soru sormadim derken neyi kastediyorsunuz? Sonucta mesaji siz yazdiniz.
Moderatör kafasina göre degil, benim ricam üzerine konu olarak acti. Mesajiniz diger konu ile alakasiz oldugu icin orada cevaplamak istemedim. Böyle bir soru sormadim derken neyi kastediyorsunuz? Sonucta mesaji siz yazdiniz.