Yok orda yazanları denedim gene olmadı.Hesaptan çıkış yapın ardından uygulama verileri kısmından verileri sil diyin.
Rehber: Idle Daddy kullanımı
Bu rehberi uygulamanız veya Idle Daddy'i kullanmanız sonucunda oluşabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim, kullanırken tamamen sorumluluk size aittir. Steam Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Idle Daddy nedir? Steam'de bir oyun aldığınız zaman kartlarını düşürme hakkına sahip...www.technopat.net
Bu rehber yardımcı olabilir belki.
Hocam bayadır kullanıyorum zaten idle master ile daddyi hic oyun yok gözüküyor görselde ki gibi.2 saat artında artık kart düşmüyor eğer oyunlarınız yeni ise.
Yok orda yazanları denedim gene olmadı.
Hocam bayadır kullanıyorum zaten idle master ile daddyi hic oyun yok gözüküyor görselde ki gibi.
Eki Görüntüle 1989824
Profilinize girip kırmızı seviye yazısına basınca burada 3-5 kart hakkınız kaldı gibi yazılar çıkıyor mu?
Idle Daddy'e girip deneyeyim ben de şimdi. Eğer çalışmazsa yazarım.
Eki Görüntüle 1989824
Profilinize girip kırmızı seviye yazısına basınca burada 3-5 kart hakkınız kaldı gibi yazılar çıkıyor mu?
Idle Daddy'e girip deneyeyim ben de şimdi. Eğer çalışmazsa yazarım.
Edit: Dediğiniz gibi denedim çalışmıyor artık. Programı yapan kişinin güncellleme yapmasını beklemekten başka çare yok. Idle Master kullanılabilir.
Uygulama çalışmıyor maalesef. 2.1.1 sürümünde durum bu şekilde. Idle Master Extended kullanıyorum şu an mecburen. Archifarm'ı Android'de çalıştırmanın yolu varmış onu deneyeceğim.
Archifarmı yaparsan Burayada yazar misin veya ayrı bir konu da olur. Dolar olmadan düşürseydim kartları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.