Idle Daddy bozuldu mu?

PCsi Olmayando

Decapat
Yer
Osmaniye
Çok uzun süredir kart kasmıyorum ve bayağı kart düşürülecek oyun birikti. Lakin Idle Daddy girdiğimde hiçbir oyunu görmüyor. Sizde de öyle mi? Ve steamx güvenilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-25-18-42-17-632_com.steevsapps.idledaddy.jpg
    Screenshot_2023-10-25-18-42-17-632_com.steevsapps.idledaddy.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 221
Hesaptan çıkış yapın ardından uygulama verileri kısmından verileri sil diyin.

Bu rehber yardımcı olabilir belki.

Hesaptan çıkış yapın ardından uygulama verileri kısmından verileri sil diyin.

Bu rehber yardımcı olabilir belki.
Yok orda yazanları denedim gene olmadı.
2 saat artında artık kart düşmüyor eğer oyunlarınız yeni ise.
Hocam bayadır kullanıyorum zaten idle master ile daddyi hic oyun yok gözüküyor görselde ki gibi.

Yok orda yazanları denedim gene olmadı.

Hocam bayadır kullanıyorum zaten idle master ile daddyi hic oyun yok gözüküyor görselde ki gibi.
1.PNG

Profilinize girip kırmızı seviye yazısına basınca burada 3-5 kart hakkınız kaldı gibi yazılar çıkıyor mu ?

İdle daddy'e girip deneyeyim ben de şimdi. Eğer çalışmazsa yazarım.

Edit: Dediğiniz gibi denedim çalışmıyor artık. Programı yapan kişinin güncellleme yapmasını beklemekten başka çare yok. Idle Master kullanılabilir.

Eki Görüntüle 1989824
Profilinize girip kırmızı seviye yazısına basınca burada 3-5 kart hakkınız kaldı gibi yazılar çıkıyor mu?

Idle Daddy'e girip deneyeyim ben de şimdi. Eğer çalışmazsa yazarım.

Hocam evet biliyorum onları. Siz dediniz gene bir kontrol ettim. Yakin zamanda düşük fiyatlı çok oyun topladım. Hani belki denk gelmistir aldigim oyunlarin hepsi kartsız oyunlar diye ama hayır en az 10-15 tane oyun var kart düşecek. PC'de yok ki idle master ile kart düşüreyim.

Eki Görüntüle 1989824
Profilinize girip kırmızı seviye yazısına basınca burada 3-5 kart hakkınız kaldı gibi yazılar çıkıyor mu?

Idle Daddy'e girip deneyeyim ben de şimdi. Eğer çalışmazsa yazarım.

Edit: Dediğiniz gibi denedim çalışmıyor artık. Programı yapan kişinin güncellleme yapmasını beklemekten başka çare yok. Idle Master kullanılabilir.

SteamX diye bir uyguluma buldum ama guvenemedim bilginiz var mı? Hesabi çaldırırsam geri alırım almasinda uğraşmaya değmez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-25-18-59-59-375_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-10-25-18-59-59-375_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 165
Uygulama çalışmıyor maalesef. 2.1.1 sürümünde durum bu şekilde. Idle Master Extended kullanıyorum şu an mecburen. Archifarm'ı Android'de çalıştırmanın yolu varmış onu deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı