Arkadaşlar telefonum iOS olduğu için idle daddy indiremiyorum bu yüzden PC'ye BlueStacks emülatörünü indirdim ve oradan Idle Daddy indirdim. Ve şimdi ben kart düşürmek istiyorum ama laptop saatlerce açık kalsın istemiyorum. Size sorum laptopun ekranını indirsem yani uygulama açık kalsa ama ben laptopun ekranını indirsem uygulama kapanır mı yoksa açık mı kalır? (Laptopun ekranını indirsem derken biraz anlatamadım kusura bakmayın) yani ekranını böyle yapsam uygulama kapanır mı?
Eğer PC kapanırsa tabii ki devam etmez. Neden ekranı kapatıyorsunuz ki? İki türlü de çalışıyor olacak bilgisayar. Ekranı kapandığında uyku moduna geçer sanırım, kapatsanız da devam eder diye düşünüyorum.
Eğer PC kapanırsa tabii ki devam etmez. Neden ekranı kapatıyorsunuz ki? İki türlü de çalışıyor olacak bilgisayar. Ekranı kapandığında uyku moduna geçer sanırım, kapatsanız da devam eder diye düşünüyorum.
Hocam yanlışlıkla idle Master yazmışım idle daddyden bahsediyorum ben. Evet PC'nin ekranını kapatınca kapağını kapatınca idle daddy programı duruyor yani program aslında açık ama PC'yi kapağını kapatınca kart düşürmemeyi bırakıyor Steam'da çevrimdışı yazıyor ama PC'yi geri açınca çalışmaya devam ediyor. Sizin dediğiniz gibi yaptım PC'yi kapatmadım sadece PC'nin kapağını kapattım ve 10 dk sonra telefondan Steam'a bakmak için girdim çevrimdışı yazıyordu. Bunu PC'nin ayarlarından ya da idle daddynin ayarlarından düzeltme var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.