Uygulamanın ayarlardan verilerini temizlemeyi deneyin.
Uygulamanin verilerini silip denedim, uygulamayi sildim tekrar yukledim, VPN ile denedim, Wi-Fi ile denedim, arkada Steam acikken denedim, denedim de denedim ama olmuyor. Her seferinde gecersiz sifre diyor steamden gelen kodu girmek icin olan yer dahi gorunmuyor. Persembe aksamida ayni sey olmustu , Cuma sabahi girebilmistim. Ama suan Dun sabahtan beri ( Telefonun sarji bitti telefonu actiktan sonra bidaha giremedim) giremiyorum.Uygulamanın ayarlardan verilerini temizlemeyi deneyin.
Mobilden mi deniyorsunuz?
Hocam selamlar, Guard kodu girme kısmı gözükmüyor ise bir kez geri gelin sonra tekrar girin. (Uygulamadan çıkmadan sadece geri sonra tekrar giriş'e basın.)Hocam kusura bakmayin gec yaziyiyorum. Soru isareti koymadigim icin uyari aldim da.
Uygulamanin verilerini silip denedim, uygulamayi sildim tekrar yukledim, VPN ile denedim, Wi-Fi ile denedim, arkada Steam acikken denedim, denedim de denedim ama olmuyor. Her seferinde gecersiz sifre diyor steamden gelen kodu girmek icin olan yer dahi gorunmuyor. Persembe aksamida ayni sey olmustu , Cuma sabahi girebilmistim. Ama suan Dun sabahtan beri ( Telefonun sarji bitti telefonu actiktan sonra bidaha giremedim) giremiyorum.
Ise yaramadi. Hala “Gecersiz parola” uyarisi.Hocam selamlar, Guard kodu girme kısmı gözükmüyor ise bir kez geri gelin sonra tekrar girin. (Uygulamadan çıkmadan sadece geri sonra tekrar giriş'e basın.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.