W4ldo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 205 2 Ağustos 2022 #1 Merhaba öncelikle. Idle Daddy ile CS:GO'ya saat kasarsam ban yer miyim? Evet veya hayır olarak cevaplarsanız mutlu olurum. Sebep: Sadece profil güzel gözüksün diye yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Merhaba öncelikle. Idle Daddy ile CS:GO'ya saat kasarsam ban yer miyim? Evet veya hayır olarak cevaplarsanız mutlu olurum. Sebep: Sadece profil güzel gözüksün diye yapıyorum.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 2 Ağustos 2022 #2 Evet ban yeme riski var. VAC Ban yeme riskli oyunları kara listeye atın. Bir uygulama daha vardı ondan rahatça ban riski olmadan saat kasabiliyordunuz fakat ismini unuttum.
Evet ban yeme riski var. VAC Ban yeme riskli oyunları kara listeye atın. Bir uygulama daha vardı ondan rahatça ban riski olmadan saat kasabiliyordunuz fakat ismini unuttum.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 2 Ağustos 2022 #3 W4ldo dedi: Merhaba öncelikle. Idle Daddy ile CS:GO'ya saat kasarsam ban yer miyim? Evet veya hayır olarak cevaplarsanız mutlu olurum. Sebep: Sadece profil güzel gözüksün diye yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Degil 10k saat yapan var ama guzelden cok asosyal veya ucube gibi yorumlayacaktir insanlar.
W4ldo dedi: Merhaba öncelikle. Idle Daddy ile CS:GO'ya saat kasarsam ban yer miyim? Evet veya hayır olarak cevaplarsanız mutlu olurum. Sebep: Sadece profil güzel gözüksün diye yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Degil 10k saat yapan var ama guzelden cok asosyal veya ucube gibi yorumlayacaktir insanlar.
Alwestia Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #4 eskiden olsa kullan derdim ama steam 3.parti uygulamaları vs. desteklemiyor.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 2 Ağustos 2022 #5 Ban yemezsiniz.Oyuna herhangi bir inject yapmıyor.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 2 Ağustos 2022 #6 Her türlü ban yiyebilirsiniz saat kasmakmış, kasa düşürmekmiş hiç fark etmez ama bu kodu blacklist e girerseniz hiçbir problem olmaz. Kod: 730.
Her türlü ban yiyebilirsiniz saat kasmakmış, kasa düşürmekmiş hiç fark etmez ama bu kodu blacklist e girerseniz hiçbir problem olmaz. Kod: 730.
W4ldo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 205 2 Ağustos 2022 #7 Behzatcdekihayalet dedi: Degil 10k saat yapan var ama guzelden cok asosyal veya ucube gibi yorumlayacaktir insanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 386 saatim var ondan dolayı.
Behzatcdekihayalet dedi: Degil 10k saat yapan var ama guzelden cok asosyal veya ucube gibi yorumlayacaktir insanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 386 saatim var ondan dolayı.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 2 Ağustos 2022 #8 W4ldo dedi: Hocam 386 saatim var ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi buyuk ihtimal yemezsin fakat gerek yok.
W4ldo dedi: Hocam 386 saatim var ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi buyuk ihtimal yemezsin fakat gerek yok.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #9 Banlık bir durum yok hocam. İdle Daddy daha çok kart düşürmek için kullanılır ama .