Idle Daddy ile VAC ban yeme riski var mı?

Yaklaşık 2-3 senedir Idle Master kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ben aynı oyunlarda kullandım hiçbir şey olmaz kanka o program saat kasarak düşürüyor gidipte oynamıyor oyunda gösteriyor.

Arkadaşlar bende HOI4, Payday 2, Tomb Raider, The Witcher 3 var kartları düşürmek istiyorum Idle Daddy ile VAC ban yeme riskim var mı?

SAM ve Idle Daddy, eski de kalan Idle Master falan bunlardan hiç bir şey olmaz. VAC yemen için, CSGO, TF2 gibi Valve'ın oyunlarında hile yapmalısın ki bunu da biri şikayet etmez ise VAC yemezsin. Idle Daddy 4 yıldır kullanıyorum bende. Ne olur ne olmaz kullanmayın diyenlere de aldırış etmeyin. Hiç bir şey olmaz. Şuanda bende açık hatta Idle Daddy dünden beri. 50 küsür oyun aldım, kart düşüyor. 80 kart falan kaldı.

bunu da biri şikayet etmez ise VAC yemezsin.

VAC sistemi otomatik calisan bir sistem oldugu icin birilerinin sikayet etmesine gerek kalmiyor. Bu sistem tanimlanabilir hile tespiti yapmakta. O yüzden raporlara veya herhangi bir sikayete göre hareket etmemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…