IsmailRX Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #31 Nahri dedi: Arkadaşlar şu an indirimdeyken tüm sermayeyi zup oyununa yatırmak mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... 28TL kazandım zuptan bu yaz indirimkerinde. Idle Master kullanarak.
Nahri dedi: Arkadaşlar şu an indirimdeyken tüm sermayeyi zup oyununa yatırmak mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... 28TL kazandım zuptan bu yaz indirimkerinde. Idle Master kullanarak.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Temmuz 2020 #32 IsmailRX dedi: 28TL kazandım zuptan bu yaz indirimkerinde. Idle Master kullanarak. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızı atar mısınız? 1-2 saattir bekliyorum 1 kart düştü. ASF kullansam daha iyi kasabilir miyim?
IsmailRX dedi: 28TL kazandım zuptan bu yaz indirimkerinde. Idle Master kullanarak. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınızı atar mısınız? 1-2 saattir bekliyorum 1 kart düştü. ASF kullansam daha iyi kasabilir miyim?
IsmailRX Kilopat Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #33 Fast mode kullanıyorum.