Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Nisan 2021 #11 384311 dedi: Oyun sanırım Steam'den kalktı. Aratınca çıkmıyor. "Spintires". Genişletmek için tıkla... Evet ben de bulamadım. Ama düşürebiliyorsan düşür Spintires'de VAC koruması yoktu çok büyük ihtimalle.
384311 dedi: Oyun sanırım Steam'den kalktı. Aratınca çıkmıyor. "Spintires". Genişletmek için tıkla... Evet ben de bulamadım. Ama düşürebiliyorsan düşür Spintires'de VAC koruması yoktu çok büyük ihtimalle.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 1 Nisan 2021 #12 Blondie dedi: Evet ben de bulamadım. Ama düşürebiliyorsan düşür Spintires'de VAC koruması yoktu çok büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 2018'de almışım oyunu. İade talebi oluşturdum. İade olmazsa yapacağım.
Blondie dedi: Evet ben de bulamadım. Ama düşürebiliyorsan düşür Spintires'de VAC koruması yoktu çok büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... 2018'de almışım oyunu. İade talebi oluşturdum. İade olmazsa yapacağım.
aademirciogluu Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 791 Çözümler 7 1 Nisan 2021 #13 Rafi Hızlı dedi: Yani İdle Dady açıkken bilgisayarda her hangi bir oyuna girmeyin demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet aklımdan geçeni olduğu gibi yazmışım karşısı nasıl anlar diye düşünmeden. Sağ olun düzelttiğiniz için.
Rafi Hızlı dedi: Yani İdle Dady açıkken bilgisayarda her hangi bir oyuna girmeyin demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet aklımdan geçeni olduğu gibi yazmışım karşısı nasıl anlar diye düşünmeden. Sağ olun düzelttiğiniz için.