Idle dady için en kârlı oyun nedir?

Singua

Kilopat
Makaleler
1
Fiyat önemli değil en çok kâr ettiren nedir arkadaşlar? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Idle Master kullanıyordum ve bir film gibi bir şey vardı 3TL'ye almıstım 4-5 lira kar ettirmişti biraz YouTube'dan bakıp bulursunuz. Bir araba oyunu da vardı araba mavimsi morumsu bir şeydi 2-3 TL kar ettirmişti.

Idle Master kullanıyordum ve bir film gibi bir şey vardı 3TL'ye almıstım 4-5 lira kar ettirmişti biraz YouTube'dan bakıp bulursunuz. Bir araba oyunu da vardı araba mavimsi morumsu bir şeydi 2-3 TL kar ettirmişti.
Anladım hocam birde birden fazla oyunu aynı anda açabiliyormuyum idle daddy ile ?

Hocam Montaro ve Wordle'le diye oyunlardan çok kar ettim montaro kesin tavsiyem kendisi 1 TL'ye satılıyordu sanırsam kartları da 1 TL 3 tane kart çıkıyor 1 çarpı 3'ten 2 TL kar.

Anladım hocam bir de birden fazla oyunu aynı anda açabiliyor muyum Idle Daddy ile?

Ben Idle Master kullandım Idle Master da açılıyordu ama Idle Daddy bilmiyorum ama büyük ihtimalle açılıyordur. YouTube'dan bakabilirsiniz.

Hocam montaro ve Wordle'le diye oyunlardan çok kar ettim montaro kesin tavsiyem kendisi 1 TL'ye satılıyordu sanırsam kartları da 1 TL 3 tane kart çıkıyor 1 çarpı 3'ten 2 TL kar.

Kartta 2 TL var şu an hocam şimdilik montaro mu alayım Word'le mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…