Idle için oyun listesi

Bu ayın altısında baktım? Xd ne bu ima?

Yaz indirimden dolayı kartların fiyatı düşmüş olabilir, sıkıntı değil zarar etseniz bile 10 kuruş, 10 kuruşun lafınıda yapmayın. (çoğu oyunda kar var)

370'den 401'e atlanmış. Benim gibi bot yazacaklar için uyarı sonra niye eksik çıktı diye kodlarla bakışmayın.

Bir şey soracağım. Ben şimdi aldım mesela Mosaique serisinden 3 tane oyunu, 9 tane kart düştü. Ben bu kartları satamıyorum bayadır Steamde oyun almadığım için 12`sinde açılacak. O zamana kadar fiyatları ya da alınma miktarları düşer mi sizce? Çünkü iade edemem 2 saati geçti.

Tamamen şansa bağlı. Belki indirim bitene kadar fiyatı düşer biraz daha. Sonra tekrar artar.

@436077 'un tavsiyesiyle
DEMIAN 2,40 TL
Padak 3 TL

Baktığıma göre Mosaique serisinden oyunların kartları oynasa da sürekli kar oluyor.

Bunu yaparak zarara girme şansım var mı çünkü herkes 20-30 TL kar ediyorlarmışda yorumlara göre. Toplam aldığım oyunların fiyatından en azından 1 TL fazla kar etsem yine iyidir.

@436077 'un tavsiyesiyle
DEMIAN 2,40 TL
Padak 3 TL

Baktığıma göre Mosaique serisinden oyunların kartları oynasa da sürekli kar oluyor.
Alınır mı hocam Mosaique kart düşürmek için? Ona göre alacağım.

Bunu yaparak zarara girme şansım var mı çünkü herkes 20-30 TL kar ediyorlarmışda yorumlara göre. Toplam aldığım oyunların fiyatından en azından 1 TL fazla kar etsem yine iyidir.
Dikkatli seçmezseniz alacağınız oyunları evet ama insanların önerdikleri ucu ucuna zarar ettirir en fazla. Kendiniz seçmek için Steam Community Market :: Showing results for: Steam, Normal linkini kullanabilirsiniz.

Alınır mı hocam Mosaique kart düşürmek için? Ona göre alacağım.
Evet. Kaç oyunu olduğunu bilmiyorum ama yazdıklarım kesinlikle kar ettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…