Banlık bir durum yok ki. Böyle yaparken valve bile kazanıyor. Steamdan sattığımız ürünün belirli bir kısmı valve ye gidiyor. Bir kaç yıl önce kullanmıştım o zamandan beri banlanmadım.
Banlık bir durum yok ki. Böyle yaparken Valve bile kazanıyor. Steam'den sattığımız ürünün belirli bir kısmı Valve'ye gidiyor. Birkaç yıl önce kullanmıştım o zamandan beri banlanmadım.
Doğrudur ama Steam bir şey yapmıyor bu konuda. Yıllardır bu program var zaten. Steam'ın pek de uğraşacağını sanmam. Kaybettikleri bir şey yok sonuçta. Kazanıyorlar hatta.
Hocam ben size bayağı kazandığım oyunları atayım, tyrone vs cops, mosaique serisi var, hentai oyunları var hepsi kar, outdrive, bunların içinden bir tane parlak kart çıksa zengin olursunuz.
Hocam ben size bayağı kazandığım oyunları atayım, tyrone vs cops, mosaique serisi var, hentai oyunları var hepsi kar, outdrive, bunların içinden bir tane parlak kart çıksa zengin olursunuz.