YunusXkvrckX Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 372 5 Mart 2023 #1 Yeni sürüm indirme yeri doğru çerezleri hesaba giriş yapıp alıyorum giriş yaptı gözüküyor ama giriş yapılmamış.
Yeni sürüm indirme yeri doğru çerezleri hesaba giriş yapıp alıyorum giriş yaptı gözüküyor ama giriş yapılmamış.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 9 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #2 YunusXkvrckX dedi: Yeni sürüm indirme yeri doğru çerezleri hesaba giriş yapıp alıyorum giriş yaptı gözüküyor ama giriş yapılmamış. Genişletmek için tıkla... Aile görünümü açıksa önce kapatmanız lazım hocam. Ondan sonra giriş yapın tekrar.
YunusXkvrckX dedi: Yeni sürüm indirme yeri doğru çerezleri hesaba giriş yapıp alıyorum giriş yaptı gözüküyor ama giriş yapılmamış. Genişletmek için tıkla... Aile görünümü açıksa önce kapatmanız lazım hocam. Ondan sonra giriş yapın tekrar.
YunusXkvrckX Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 372 5 Mart 2023 #3 yigitbil1 dedi: Aile görünümü açıksa önce kapatmanız lazım hocam. Ondan sonra giriş yapın tekrar. Genişletmek için tıkla... onu nasıl kapatıyoruz yigitbil1 dedi: Aile görünümü açıksa önce kapatmanız lazım hocam. Ondan sonra giriş yapın tekrar. Genişletmek için tıkla... Hesaba bağlanıyor ama not in Game diyor zaten giriş yaparkende girş yapmadı deyip giriş yaptı gibi duruyor. Son düzenleme: 5 Mart 2023
yigitbil1 dedi: Aile görünümü açıksa önce kapatmanız lazım hocam. Ondan sonra giriş yapın tekrar. Genişletmek için tıkla... onu nasıl kapatıyoruz yigitbil1 dedi: Aile görünümü açıksa önce kapatmanız lazım hocam. Ondan sonra giriş yapın tekrar. Genişletmek için tıkla... Hesaba bağlanıyor ama not in Game diyor zaten giriş yaparkende girş yapmadı deyip giriş yaptı gibi duruyor.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 9 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #4 YunusXkvrckX dedi: onu nasıl kapatıyoruz Hesaba bağlanıyor ama not in Game diyor zaten giriş yaparkende girş yapmadı deyip giriş yaptı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Steam>Ayarlar>Aile görünümü>Aile görünümünü kapat>Aile görünümündeki şifrenizi yazın. Sonra kapanıyor.
YunusXkvrckX dedi: onu nasıl kapatıyoruz Hesaba bağlanıyor ama not in Game diyor zaten giriş yaparkende girş yapmadı deyip giriş yaptı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Steam>Ayarlar>Aile görünümü>Aile görünümünü kapat>Aile görünümündeki şifrenizi yazın. Sonra kapanıyor.