AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #1 Idle Master whitelist sayesinde 2 oyun birden çalıştırıyorum ban yer miyim? Oyunlar: Zup! S, zup! Zero.
Idle Master whitelist sayesinde 2 oyun birden çalıştırıyorum ban yer miyim? Oyunlar: Zup! S, zup! Zero.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 25 Aralık 2020 #2 AdamOlanaÇokBile dedi: Idle Master whitelist sayesinde 2 oyun birden çalıştırıyorum ban yer miyim? Oyunlar: Zup! S, zup! Zero. Genişletmek için tıkla... V.A.C korumalı (gibi) oyunlar için kullanırsanız yeme ihtimaliniz var ama siz zups ve zup Zero için yapıyorsunuz bunlar ban yedirtmez. Artı 0 Eksi
AdamOlanaÇokBile dedi: Idle Master whitelist sayesinde 2 oyun birden çalıştırıyorum ban yer miyim? Oyunlar: Zup! S, zup! Zero. Genişletmek için tıkla... V.A.C korumalı (gibi) oyunlar için kullanırsanız yeme ihtimaliniz var ama siz zups ve zup Zero için yapıyorsunuz bunlar ban yedirtmez.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 25 Aralık 2020 #3 Herhangi bir oyun sınırı yok istersen 10 oyun aynı anda çalışabilir. VAC korumalı oyunlarda yememenizin garantisi yok ama. Artı 0 Eksi
Herhangi bir oyun sınırı yok istersen 10 oyun aynı anda çalışabilir. VAC korumalı oyunlarda yememenizin garantisi yok ama.