mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 19 Ağustos 2021 #11 OrgeneralSK dedi: Hiçbir oyundan yemessiniz hocam dediğim gibi oyun dosyalarına etki etmiyor. Yanlış bilgi hocam 100lerce saat kastım. Genişletmek için tıkla... Evet sizi banlamamış olabilir fakat başkasını banlamayacak anlamına gelmiyor. Banlanan kişiler mevcut.
OrgeneralSK dedi: Hiçbir oyundan yemessiniz hocam dediğim gibi oyun dosyalarına etki etmiyor. Yanlış bilgi hocam 100lerce saat kastım. Genişletmek için tıkla... Evet sizi banlamamış olabilir fakat başkasını banlamayacak anlamına gelmiyor. Banlanan kişiler mevcut.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #12 OrgeneralSK dedi: Hiçbir oyundan yemessiniz hocam dediğim gibi oyun dosyalarına etki etmiyor. Yanlış bilgi hocam 100lerce saat kastım. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapıyor tam olarak.
OrgeneralSK dedi: Hiçbir oyundan yemessiniz hocam dediğim gibi oyun dosyalarına etki etmiyor. Yanlış bilgi hocam 100lerce saat kastım. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapıyor tam olarak.
OrgeneralSK Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #13 mor ekmek dedi: Evet sizi banlamamış olabilir fakat başkasını banlamayacak anlamına gelmiyor. Banlanan kişiler mevcut. Genişletmek için tıkla... Banlanan kimseyi görmedim hocam bir örnek verir misiniz? Sinan Engin v1 dedi: Peki ne yapıyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kart düşürücek oyununuz varsa kart kasıyor yoksa isterseniz kendinize saat kasıyorsunuz.
mor ekmek dedi: Evet sizi banlamamış olabilir fakat başkasını banlamayacak anlamına gelmiyor. Banlanan kişiler mevcut. Genişletmek için tıkla... Banlanan kimseyi görmedim hocam bir örnek verir misiniz? Sinan Engin v1 dedi: Peki ne yapıyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kart düşürücek oyununuz varsa kart kasıyor yoksa isterseniz kendinize saat kasıyorsunuz.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #14 OrgeneralSK dedi: Banlanan kimseyi görmedim hocam bir örnek verir misiniz? Kart düşürücek oyununuz varsa kart kasıyor yoksa isterseniz kendinize saat kasıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki arka planda çalışıyor mu oyun. Yoksa 100 saatken bir anda 300 saat mi oluyor.
OrgeneralSK dedi: Banlanan kimseyi görmedim hocam bir örnek verir misiniz? Kart düşürücek oyununuz varsa kart kasıyor yoksa isterseniz kendinize saat kasıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki arka planda çalışıyor mu oyun. Yoksa 100 saatken bir anda 300 saat mi oluyor.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 19 Ağustos 2021 #15 OrgeneralSK dedi: Banlanan kimseyi görmedim hocam bir örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç ay önce başka forumda görmüştüm. Sinan Engin v1 dedi: Peki arka planda çalışıyor mu oyun. Yoksa 100 saatken bir anda 300 saat mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir anda olmuyor. Sadece sizin yapacağınız işi kendisi arka planda yapıyor.
OrgeneralSK dedi: Banlanan kimseyi görmedim hocam bir örnek verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir kaç ay önce başka forumda görmüştüm. Sinan Engin v1 dedi: Peki arka planda çalışıyor mu oyun. Yoksa 100 saatken bir anda 300 saat mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir anda olmuyor. Sadece sizin yapacağınız işi kendisi arka planda yapıyor.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #16 mor ekmek dedi: Birkaç ay önce başka forumda görmüştüm. Bir anda olmuyor. Sadece sizin yapacağınız işi kendisi arka planda yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben bilgisayarı açtığım andan itibaren arkada oynuyormuş gibi mi olacak?
mor ekmek dedi: Birkaç ay önce başka forumda görmüştüm. Bir anda olmuyor. Sadece sizin yapacağınız işi kendisi arka planda yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben bilgisayarı açtığım andan itibaren arkada oynuyormuş gibi mi olacak?
OrgeneralSK Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #17 Sinan Engin v1 dedi: Peki arka planda çalışıyor mu oyun. Yoksa 100 saatken bir anda 300 saat mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir anda kasmıyor hocam siz arkada açıyosunuz öyle kasıyor.
Sinan Engin v1 dedi: Peki arka planda çalışıyor mu oyun. Yoksa 100 saatken bir anda 300 saat mi oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir anda kasmıyor hocam siz arkada açıyosunuz öyle kasıyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 19 Ağustos 2021 #18 Hiçbir zaman ban sebebi olmadı. VAC koruması olan oyunlar da buna dahil. Oyun dosyalarına müdahale etmeyen bir yazılımdan dolayı VAC yasağı alma ihtimaliniz yok.
Hiçbir zaman ban sebebi olmadı. VAC koruması olan oyunlar da buna dahil. Oyun dosyalarına müdahale etmeyen bir yazılımdan dolayı VAC yasağı alma ihtimaliniz yok.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #19 O zaman sorum şu: Yaptık diyelim oyun arka planda açılmalı mı yoksa indirmesek de yapar mı? Diğer sorum ise bilgisayar açık kaldığı saat kadar mı işliyor.
O zaman sorum şu: Yaptık diyelim oyun arka planda açılmalı mı yoksa indirmesek de yapar mı? Diğer sorum ise bilgisayar açık kaldığı saat kadar mı işliyor.