Steam Idle Master ban sebebi mi?

O sıkıntı yaratır mı? Bir de kaç saat kasıyor?

Hayır yaratmaz genel olarak hiçbir farm uygulaması ban yedirtmez.
Ne kadar açık tutatsan o kadar telefondan yapılıyor arkada açık duruyor uygulamayı kapatma yeter.

Eee be güzel kardeşim aynı programı saat kasarken kullanıyorsunda kart kasarken niye korkuyorsun. Harbiden anlamıyorum...

Oyunlar kısmından oyunu seçin. Sol taraflardaki menüde olması lazım.
Hocam giriş yaptığımda tekrar bilgisayardan Steam'e girmem gerekti bu normal mi? Bir de bir oyunu normal saate göre mi kasıyor mesela 1 saat olunca oyuna 1 saat mi ekliyor?

Son düzenleme:
Hocam giriş yaptığımda tekrar bilgisayardan Steam'e girmem gerekti bu normal mi? Bir de bir oyunu normal saate göre mi kasıyor mesela 1 saat olunca oyuna 1 saat mi ekliyor?

Hayır bilgisayardan girmene gerek yok oyunu normal bir şekilde kasıyor ne kadar açık bırakırsan o kadar kasar.

Hayır bilgisayardan girmene gerek yok oyunu normal bir şekilde kasıyor ne kadar açık bırakırsan o kadar kasar.
Anlatmak istediğim hesaptan çıktı Idle Daddy'ye hesabımı bağlayınca. Ve bende tekrar girdim ek olarak guardla. Bu normal mi? Bir de +100 saat eklemesi kaç saat sürer yaklaşık?

Anlatmak istediğim hesaptan çıktı Idle Daddy'ye hesabımı bağlayınca. Ve bende tekrar girdim ek olarak guardla. Bu normal mi? Bir de +100 saat eklemesi kaç saat sürer yaklaşık?

Ben yaşamadım hesaptan çıkma olayını inan bilmiyorum 100 saat eklemesi 100 saat sürer öyle kafanıza göre hiçbir uygulama saat ekleyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…