Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu ana kadar bir ceza alanı görmedim (VAC olan oyunlar hariç) fakat kesin olarak almazsınız diye bir şey yok. Steam bunu kara listeye eklerse ancak o şekilde ceza alırsınız.
Geçen gün gece DOOM indirirken kenarda bıraktım sabah 40 TL'lik kart düşmüştü ve ban falan yemedim. Valve oyunlarına yaparsanız Vac-ban oluyor diye duymuştum, o yüzden CS:GO'yu kara listeye almıştım oyunun ID'sini hatırlamıyorum sizde bunu yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
Hayır ban sebebi değil. Program hakkın olan kartları düşürmeye yarıyor. Bunu ister oynayarak, ister bu programla yapın, sorun olmaz. Valve şu an için göz yumuyor. Dünya üzerinde bunu kullanan milyonlarca Steam kullanıcısı var.
Olur da Valve bu programı kullanan herkesi yasaklama kararı alırsa bu yasaklama VAC yasaklaması olmaz, komple Steam hesabının yasaklanması ile sonuçlanır.