Idle Master ban sebebi midir?

Kaldırmana da gerek yoktu aslında. Ban sebebi değil de sen bilirsin.

Aynen hocam açtım gözümü hesabımın çalınmasını bekliyorum, dediğin bug da saniyeler içinde 30 kart düşürdüğüme göre kalkmamış.

Ben de bugu 3-4 defa yaptım fakat geçen haftalarda denediğimde olmamıştı. Telefon uygulamasından mı kullanıyorsunuz?

Ban sebebi değil fakat şunu ekleyelim, VAC korumalı oyunlardan kart düşürmeye çalışırsan yasak yiyebilirsin. Kara listeye almanda fayda var.

Ban sebebi değil fakat şunu ekleyelim, VAC korumalı oyunlardan kart düşürmeye çalışırsan yasak yiyebilirsin. Kara listeye almanda fayda var.

CS:GO'yu kara listeye almıştım fakat Left 4 Dead 2 oyunu ve Half-Life 2'yi almamışım yani kart düştü ama ban yemedim.

Hocam en sağlıklısı yapmamak fakat yapacağım diyorsan yan hesaba 50 TL at Idle Master aç kazandıklarını skinle trade edersin ban yemezsin.

Sizce ben yapmalı mıyım Idle Daddy. Hesapta %100 güvence verir mi kara listeye alırsam VAC korumalı oyunları? hesabıma kart düşürecek oyun almama gerek var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…