YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.033 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Bazı oyunlarımın kart düşürmesini istemiyorum ve bu oyunları whitelist'e eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Bazı oyunlarımın kart düşürmesini istemiyorum ve bu oyunları whitelist'e eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.377 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Oyunun mağaza sayfasına girip URL kısmından appıd'sini whitelist/blacklist'e eklemen gerekiyor. Whitelist'e eklersen sadece eklediğin oyun çalışır. Karalisteye eklersen, eklediğin oyun hariç kart hakkı olan tüm oyunlar çalışır.
Oyunun mağaza sayfasına girip URL kısmından appıd'sini whitelist/blacklist'e eklemen gerekiyor. Whitelist'e eklersen sadece eklediğin oyun çalışır. Karalisteye eklersen, eklediğin oyun hariç kart hakkı olan tüm oyunlar çalışır.