Steam Idle Master çalışırken story mode oyun oynanabilir mi?

mindv

Femtopat
Merhaba. Ben Steam'den Dark Souls 2 oynamak istiyorum. Arkada Idle Master açıkken oynayabilir miyim? Sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Idle Master açıkken istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. Herhangi bir problem yaşatmaz. Ben açıkken Online oyunda oynadım offline oyunda oynadım.

@xEgel beğenmedi atmanızın sebebi nedir? Kendim kişisel olarak kullandım. Bir problem yaşamadım. Gayet de normal düştüğü sürede kart düştü.

Bugün Witcher oynadım Idle Master açıkken hiçbir sorun olmadı. Kartlar normal bir şekilde düştü. Hiçbir ayar da yapmadım.

Olur, kart düşmez düşse bile örnek veriyorum saatte 50-80 kart düşücekse 3-4 tane düşer.

Hayır oynarsa kart düşmez.
Yo düştü bende. Üstelik normalden fazla bile düştü.

@xEgel beğenmedi atmanızın sebebi nedir? Kendim kişisel olarak kullandım. Bir problem yaşamadım. Gayet de normal düştüğü sürede kart düştü.
Ben kullanırken hiçbir kart düşmüyordu.

Oynayabilirsiniz. Kart düşürme ihtimalini engellemiyor diye biliyorum çünkü sen oyun oynarken Idle Master oyunları başlatıp durduruyor sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…