mindv Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 5 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Ben Steam'den Dark Souls 2 oynamak istiyorum. Arkada Idle Master açıkken oynayabilir miyim? Sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Merhaba. Ben Steam'den Dark Souls 2 oynamak istiyorum. Arkada Idle Master açıkken oynayabilir miyim? Sorun olur mu?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 11 Temmuz 2023 #11 BayEgel dedi: Hayır oynarsa kart düşmez. Genişletmek için tıkla... Idle Master arkada açıkken yaklaşık 2-3 saat oynadım gayet de düşüyor kartlar? Artı 0 Eksi
BayEgel dedi: Hayır oynarsa kart düşmez. Genişletmek için tıkla... Idle Master arkada açıkken yaklaşık 2-3 saat oynadım gayet de düşüyor kartlar?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 12 Temmuz 2023 #12 FXk dedi: Ya sizin şanssızlığınız ya da sizde bir problem var. @GerginGörünüşlüAdam ve bende böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu? Artı 0 Eksi
FXk dedi: Ya sizin şanssızlığınız ya da sizde bir problem var. @GerginGörünüşlüAdam ve bende böyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu?
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 12 Temmuz 2023 #13 GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne sorunu? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız mesajı hatırlamıyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne sorunu? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız mesajı hatırlamıyor musunuz?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 12 Temmuz 2023 #14 @FXk Yazdığım mesajda bir sorun yaşadığımı belirttiğimi göremiyorum. Artı 0 Eksi
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 12 Temmuz 2023 #15 Hayir, oyunu actin mi. Idle master duruyor. Archi Steam Farm da mümkün dü galiba. Artı 0 Eksi
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 12 Temmuz 2023 #16 GerginGörünüşlüAdam dedi: @FXk Yazdığım mesajda bir sorun yaşadığımı belirttiğimi göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sizin sorun yaşadığınızı söylemedim. Arkadaş Idle Master açıkken oyun oynayınca kart düşmediğini söylemiş. Bende arkadaşa bizde böyle bir sorun olmadığını onun şanssızlığı olduğunu söyledim. Frstghost dedi: Hayir, oyunu actin mi? Idle Master duruyor. Arch'i Steam farm da mümkün dü galiba. Genişletmek için tıkla... Daha az önce kullandım. Arkada CS:GO oynarken bir problem yaşamadım. Son düzenleme: 12 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: @FXk Yazdığım mesajda bir sorun yaşadığımı belirttiğimi göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sizin sorun yaşadığınızı söylemedim. Arkadaş Idle Master açıkken oyun oynayınca kart düşmediğini söylemiş. Bende arkadaşa bizde böyle bir sorun olmadığını onun şanssızlığı olduğunu söyledim. Frstghost dedi: Hayir, oyunu actin mi? Idle Master duruyor. Arch'i Steam farm da mümkün dü galiba. Genişletmek için tıkla... Daha az önce kullandım. Arkada CS:GO oynarken bir problem yaşamadım.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 12 Temmuz 2023 #17 FXk dedi: Daha az önce kullandım. Arkada CS:GO oynarken bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hmm, ben de hemen duruyor. Artı 0 Eksi
FXk dedi: Daha az önce kullandım. Arkada CS:GO oynarken bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hmm, ben de hemen duruyor.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 12 Temmuz 2023 #18 Frstghost dedi: Hmm, ben de hemen duruyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan herhangi bir şeyi değiştirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Hmm, ben de hemen duruyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan herhangi bir şeyi değiştirdiniz mi?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 12 Temmuz 2023 #19 FXk dedi: Ayarlardan herhangi bir şeyi değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Coktandir kullanmiyorum ama sadece modu fast moda almistim. Baska bisey ellememiştim. Artı 0 Eksi
FXk dedi: Ayarlardan herhangi bir şeyi değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Coktandir kullanmiyorum ama sadece modu fast moda almistim. Baska bisey ellememiştim.
S skysurf Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.018 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #20 Evet, oynayabilirsiniz. Idle Master arkada çalışmaya devam edecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi