Idle Master çalışma tamamlandı, kart hakkınız kalmadı hatası

Demek ki artık kart kasacak oyunun kalmamış hepsini tüketmişsin.

Sahip olduğunuz tüm oyunlar için alabileceğiniz kart hakkı bitmiş.

Hocam bu 1.8.0 sürümü şimdi 1.9.0 denedim onda çalışıyor ama sadece 1 oyun çalışıyor ve hiç kart düşmüyor. Ayrıca böyle bir şey saçma geldi ben kart kasmaya 2 gün önce başladım.

Demek ki artık kart kasacak oyunun kalmamış hepsini tüketmişsin.

Hocam daha dün akşam yeni oyun aldım.

Hocam daha dün akşam yeni oyun aldım.

Kart düşmeleri genelde 3 saatten sonra başlıyor o sorun değil düşer de oyunların gözükmemesi çok tuhaf ben de öyle bir sorun olmadı hiç. Idle Master'dan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı denediniz mi? Belki oyunlarınızı görmemiştir yeni aldığınız için.

Hocam nasıl 3 saatten sonra başlıyor bende 1 saat olmadan bayağı kart düşmüştü Idle Master'ı ilk kurduğum da.

Normal çalışmıyor zaten program, videoda gösterdim nasıl çalıştığını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam daha 2 gün önce başladım ya çok eski değil ve şu an aşırı yavaş kart düşüyor.
3 Saat üzeri geçip de hala düşmediğinde telaşlanırsın normal bi şey bu hemen düşcek diye bir şey yok. Şuan kendim de kart kasıyorum ve hemen düşmüyor fast mode'u aç arkada kasar zaten kendi sende takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…