Noksiad Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Idle Master'e hesabımı bağlamama rağmen versiyon (1.7) Steam is not running diyor çalışmıyor hesap bağlı ama Steam'ı açık görmüyor ne yapmalıyız?
Idle Master'e hesabımı bağlamama rağmen versiyon (1.7) Steam is not running diyor çalışmıyor hesap bağlı ama Steam'ı açık görmüyor ne yapmalıyız?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 12 Ocak 2021 #2 Steam'i başlattın mı? Artı 0 Eksi
ArnoldSivastanegezer Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 459 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 Noksiad dedi: Idle Master'e hesabımı bağlamama rağmen versiyon (1.7) Steam is not running diyor çalışmıyor hesap bağlı ama Steam'ı açık görmüyor ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Steam'ı başlatmadıysanız çalışmaz, çünkü Steam'ın açık olması lazım. Artı 0 Eksi
Noksiad dedi: Idle Master'e hesabımı bağlamama rağmen versiyon (1.7) Steam is not running diyor çalışmıyor hesap bağlı ama Steam'ı açık görmüyor ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Steam'ı başlatmadıysanız çalışmaz, çünkü Steam'ın açık olması lazım.
KS KS Noksiad Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 ArnoldSivastanegezer dedi: Steam'ı başlatmadıysanız çalışmaz, çünkü Steam'ın açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... Açık. jax teller fanboyu dedi: Steam'i başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Steam açık hesap girilmiş durumda. Başka bir uygulama bilen var mı? Artı 0 Eksi
ArnoldSivastanegezer dedi: Steam'ı başlatmadıysanız çalışmaz, çünkü Steam'ın açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... Açık. jax teller fanboyu dedi: Steam'i başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Steam açık hesap girilmiş durumda. Başka bir uygulama bilen var mı?
dksişm Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 796 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #5 Noksiad dedi: Açık. Steam açık hesap girilmiş durumda. Başka bir uygulama bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Idle Daddy var telefonda,o da güvenilir önceden kullanmıştım.Fakat böyle şeyleri,yapma kasmak istiyorsan açık bırak düşsün.Riske atma hesabını boşver. Artı 0 Eksi
Noksiad dedi: Açık. Steam açık hesap girilmiş durumda. Başka bir uygulama bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Idle Daddy var telefonda,o da güvenilir önceden kullanmıştım.Fakat böyle şeyleri,yapma kasmak istiyorsan açık bırak düşsün.Riske atma hesabını boşver.
ArnoldSivastanegezer Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 459 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #6 Noksiad dedi: Açık. Steam açık hesap girilmiş durumda. Başka bir uygulama bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Önce Steam'i açın, sonra IDLE Master'ı açın. Artı 0 Eksi
Noksiad dedi: Açık. Steam açık hesap girilmiş durumda. Başka bir uygulama bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Önce Steam'i açın, sonra IDLE Master'ı açın.
KS KS Noksiad Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #7 Idle Daddy kullanmaya başladım. 230 kart düşürebilecekmiş. Artı 0 Eksi
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 24 Nisan 2021 #8 Sorunun çözümü Idle Master'ı yönetici olarak çalıştırmak, hala çözüm arayanlara yardımcı olabilir. Artı 1 Eksi
YxGxT Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #9 southwest dedi: Sorunun çözümü Idle Master'ı yönetici olarak çalıştırmak, hala çözüm arayanlara yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Idle Master'i ZIP dosyasından çıkarmamanız. Lazım ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi
southwest dedi: Sorunun çözümü Idle Master'ı yönetici olarak çalıştırmak, hala çözüm arayanlara yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Idle Master'i ZIP dosyasından çıkarmamanız. Lazım ben böyle çözdüm.
Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #10 Diğer kişiler yararlansın diye söylüyorum Steam'i yönetici olarak başlattığınız için olabilir ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi
Diğer kişiler yararlansın diye söylüyorum Steam'i yönetici olarak başlattığınız için olabilir ben böyle çözdüm.