sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Aralık 2021 #1 Selam öncelikle, Idle Master 15 dakikadır çalışıyor ama hiç kart düşürtmedi bunu nasıl çözeceğim? Ya da daha fazla mı beklemem gerek? Şimdi de "çalışma tamamlandı, kart hakkınız kalmadı" hatasını veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2021
Selam öncelikle, Idle Master 15 dakikadır çalışıyor ama hiç kart düşürtmedi bunu nasıl çözeceğim? Ya da daha fazla mı beklemem gerek? Şimdi de "çalışma tamamlandı, kart hakkınız kalmadı" hatasını veriyor.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 27 Aralık 2021 #2 Kalmamış demek ki hakkınız. Kaç oyununuz var? Artı 0 Eksi
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #3 Kart hakkı kalmamış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Aralık 2021 #4 JenLedger dedi: Kalmamış demek ki hakkınız. Kaç oyununuz var? Genişletmek için tıkla... 35 oyunum var ama şu an sadece Grimm ve The Descendant için deniyorum. Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Kalmamış demek ki hakkınız. Kaç oyununuz var? Genişletmek için tıkla... 35 oyunum var ama şu an sadece Grimm ve The Descendant için deniyorum.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 27 Aralık 2021 #5 sezoy dedi: 35 oyunum var ama şu an sadece Grimm ve The Descendant için deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bu oyunları oynadıysanız eğer kartları düşürmüş olabilirsiniz daha önceden. Artı 0 Eksi
sezoy dedi: 35 oyunum var ama şu an sadece Grimm ve The Descendant için deniyorum. Genişletmek için tıkla... Bu oyunları oynadıysanız eğer kartları düşürmüş olabilirsiniz daha önceden.
KS KS sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Aralık 2021 #6 JenLedger dedi: Bu oyunları oynadıysanız eğer kartları düşürmüş olabilirsiniz daha önceden. Genişletmek için tıkla... Oyunları açmadım bile ben. Bekleyin silip yeniden geri yükleyeceğim Idle Master'ı. JenLedger dedi: Bu oyunları oynadıysanız eğer kartları düşürmüş olabilirsiniz daha önceden. Genişletmek için tıkla... Silip geri yükleyince oldu. Birde kart düşürmesi için kaç dakika beklemem lazım ve Steam hesabımı offline yaparsam bir sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Bu oyunları oynadıysanız eğer kartları düşürmüş olabilirsiniz daha önceden. Genişletmek için tıkla... Oyunları açmadım bile ben. Bekleyin silip yeniden geri yükleyeceğim Idle Master'ı. JenLedger dedi: Bu oyunları oynadıysanız eğer kartları düşürmüş olabilirsiniz daha önceden. Genişletmek için tıkla... Silip geri yükleyince oldu. Birde kart düşürmesi için kaç dakika beklemem lazım ve Steam hesabımı offline yaparsam bir sıkıntı olur mu?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 27 Aralık 2021 #7 sezoy dedi: Oyunları açmadım bile ben. Bekleyin silip yeniden geri yükleyeceğim Idle Master'ı. Silip geri yükleyince oldu. Birde kart düşürmesi için kaç dakika beklemem lazım ve Steam hesabımı offline yaparsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Offline yaparsan sıkıntı olmaz. Bekleme süresi değişiyor oyununa göre. Artı 0 Eksi
sezoy dedi: Oyunları açmadım bile ben. Bekleyin silip yeniden geri yükleyeceğim Idle Master'ı. Silip geri yükleyince oldu. Birde kart düşürmesi için kaç dakika beklemem lazım ve Steam hesabımı offline yaparsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Offline yaparsan sıkıntı olmaz. Bekleme süresi değişiyor oyununa göre.
KS KS sezoy Centipat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Aralık 2021 #8 JenLedger dedi: Offline yaparsan sıkıntı olmaz. Bekleme süresi değişiyor oyununa göre. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Offline yaparsan sıkıntı olmaz. Bekleme süresi değişiyor oyununa göre. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.