Idle Master çalışmıyor

Ulaş Soydan

Kilopat
Daha fazla  
İdle Master'ı açıyorum ve rölantiyi başlatıryorum fakat kart düşmüyor. Uygulamanın olduğu klasörde bir "error" dosyası olduğunu fark ettim.

Dosyada yazanlar bunlar:

İnternetten biraz araştırmama rağmen bir şey bulamadım ve anlayamadım yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Idle Master uzun bir süredir öyle, doğru düzgün çalışmıyor. Onun yerine SAM kullanabilirsiniz.
Aslında tek sorun Idle Master'da değil. Telefona Idle Daddy diye bir uygulama yükledim. Idle Master'ın telefon sürümü gibi bir şey. Onda da kart düşürmek için çalıştırdığımda "API kodu kaydı başarısız, dahili anahtar kullanın" hatası veriyor. Sorunun hesabımda olduğunu düşünüyorum.

Ben uygulamayı kart düşürmek için kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla SAM sadece başarım açıyor.

Kart düşürmek sonuçta oynanış süresine bağlı bir olay. SAM sadece başarım açmıyor, o da Idle Master gibi oynanış süresi kastırıp kart düşürmeni sağlıyor.

Şimdi de böyle bir hata verdi. Hatanın ne demek istediğini bilenler ilgilenebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…