Idle Master çok kâr ettirecek oyun önerisi

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar 60 kuruşluk bir oyun alıyorum fiyatından satınca anca o da geç satılıyor bana 30 kuruş bir kar kalıyor. Önereceğiniz 3-4 TL kar ettiren oyunlar var mı?

Arkadaşlar 60 kuruşluk bir oyun alıyorum fiyatından satınca anca o da geç satılıyor bana 30 kuruş bir kar kalıyor. Önereceğiniz 3-4 TL kar ettiren oyunlar var mı?
Hocam artık adam akıllı kalmadı bu tür oyunlar. Lakin trading cards veren ve 60 kuruşluk oyunlar dışında fazla yok böyle.

Hocam hentai oyunlarına göz atabilirsiniz...

Hocam o oyunların ismi direk hentai mi yoksa başka bir isimleri var mı liste varsa atabilirseniz çok mutlu olurum ben bulamıyorumda.

Hocam size iki konu bırakayım seçin, beğenin, alın

Hocam kar ettiren oyunları bulmak için; 1-Koleksiyon kartlı oyunlar kategorisini açın, 2-Filtrelerden ''Ücretsiz oyunları gizle'' butonuna basın, 3-Sıralamadan ''Ucuzdan pahalıya'' bölümüne tıklayın.

Hocam şu an 11TL civarı gözüküyor indirimde 1 TL'ye düşer değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…