Çözüldü Idle Master extended kart düşürmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

MustafaY7ce

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB
Ekran kartı
Mobile Intel(R) 45 Express Yonga Kümesi Ailesi
İşlemci
Pentium (R) Dual-Core CPU T4200 @2.00 GHz
Bugün Idle Master extended yükledim ve oyunumu girip bekledim, sonra 11 saat bekledikten sonra hala kart düşürmediğini gördüm.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    138,2 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
İsterseniz mobil uygulama olan Idle Daddy'i indirip onunla deneyin bir de hocam.

Öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm. Idle Daddy'yi yarın deneyip cevap vereceğim.

Idle Daddy'de de olmadı. Oyun sıkıntılı mı diye merak ettim ve yeni oyun aldım gene düşürmedi.

Öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm. Idle Daddy'yi yarın deneyip cevap vereceğim.

Idle Daddy'de de olmadı. Oyun sıkıntılı mı diye merak ettim ve yeni oyun aldım gene düşürmedi.

Sorunu çözdüm, hesap sınırlıymış(~kafamız güzel, ama nasıl güzel~)
Oturumu kapatıp açın. Sorun düzelecektir. Kart hakkınızın kaç tane kaldığına bakabilir misiniz?

Olamadı. Olmadığını bildirecektim ama yazım yanlışından dolayı ban 1 saatlik ban yedim. Yani kısaca: Olmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    145,6 KB · Görüntüleme: 28
İsterseniz mobil uygulama olan Idle Daddy'i indirip onunla deneyin bir de hocam.

Sorunu çözdüm, hesap sınırlıymış(~kafamız güzel, ama nasıl güzel~)

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…