5 504940 Centipat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 568 10 Ağustos 2022 #1 Merhaba direkt ilk başta belirtmek istiyorum sessionsid loginid şeklindeki girişi yapamıyorum. Uygulamada giriş yap butonu çalışmıyor ve bundan dolayı Idle Master'a giriş sağlayamıyorum nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Merhaba direkt ilk başta belirtmek istiyorum sessionsid loginid şeklindeki girişi yapamıyorum. Uygulamada giriş yap butonu çalışmıyor ve bundan dolayı Idle Master'a giriş sağlayamıyorum nasıl çözebilirim?
Xendora Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Evet bu aralar çoğu kullanıcıda giriş yapamama sorunu var ancak sessionid girerek giriş yapabilirsiniz neden sessionid şeklinde giremiyorsunuz?
Evet bu aralar çoğu kullanıcıda giriş yapamama sorunu var ancak sessionid girerek giriş yapabilirsiniz neden sessionid şeklinde giremiyorsunuz?
5 504940 Centipat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 568 11 Ağustos 2022 #3 Taha Çapraz dedi: Evet bu aralar çoğu kullanıcıda giriş yapamama sorunu var ancak sessionid girerek giriş yapabilirsiniz neden sessionid şeklinde giremiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığımdan emin olmama rağmen oyunları ve hesabı algılayıp kart düşürmüyor.
Taha Çapraz dedi: Evet bu aralar çoğu kullanıcıda giriş yapamama sorunu var ancak sessionid girerek giriş yapabilirsiniz neden sessionid şeklinde giremiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Doğru yaptığımdan emin olmama rağmen oyunları ve hesabı algılayıp kart düşürmüyor.