3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Haziran 2022 #1 Merhaba hocalarım Windows 7 kullanıyorum, oyunlara ayıracak zamanım olmadığı için Idle Master kullanmak istemiştim, lakin giriş yapma ekranı fotoğraftaki gibi oluyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 68,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba hocalarım Windows 7 kullanıyorum, oyunlara ayıracak zamanım olmadığı için Idle Master kullanmak istemiştim, lakin giriş yapma ekranı fotoğraftaki gibi oluyor.
Çözüm Metin Eren Türkmen 9 Haziran 2022 392980 dedi: Hocam maalesef şuanlık telefon kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü dener misiniz? Bu çözüm ile giriş yapabilen kullanıcılar vardı.
392980 dedi: Hocam maalesef şuanlık telefon kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü dener misiniz? Bu çözüm ile giriş yapabilen kullanıcılar vardı.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Haziran 2022 #2 Alternatif olarak telefon versiyonu olan Idle Daddy programını kullanabilirsiniz. Daha basit ve sade bir program. Artı 0 Eksi
Alternatif olarak telefon versiyonu olan Idle Daddy programını kullanabilirsiniz. Daha basit ve sade bir program.
KS KS 3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Haziran 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Alternatif olarak telefon versiyonu olan Idle Daddy programını kullanabilirsiniz. Daha basit ve sade bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef şuanlık telefon kullanamıyorum. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Alternatif olarak telefon versiyonu olan Idle Daddy programını kullanabilirsiniz. Daha basit ve sade bir program. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef şuanlık telefon kullanamıyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Haziran 2022 #4 392980 dedi: Hocam maalesef şuanlık telefon kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü dener misiniz? Bu çözüm ile giriş yapabilen kullanıcılar vardı. Artı 0 Eksi Çözüm
392980 dedi: Hocam maalesef şuanlık telefon kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü dener misiniz? Bu çözüm ile giriş yapabilen kullanıcılar vardı.
KS KS 3 392980 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 605 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Haziran 2022 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü dener misiniz? Bu çözüm ile giriş yapabilen kullanıcılar vardı. Genişletmek için tıkla... Tam çözdüm diyecektim çözdüğüm videoyu atmışsınız, yapamayan hocalarım bunu deneyebilirler. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çözümü dener misiniz? Bu çözüm ile giriş yapabilen kullanıcılar vardı. Genişletmek için tıkla... Tam çözdüm diyecektim çözdüğüm videoyu atmışsınız, yapamayan hocalarım bunu deneyebilirler.