Idle Master giriş yapmıyor

deaddaysby

Femtopat
Daha fazla  
Steam Idle Master'da Steam hesabımı giriyorum giriş yap diyorum ama kalıyor bir şey olmuyor. Nasıl çözebilirim?

Şu an genel bir sorun var galiba. Kuzenle bizim de durduk yere hesap çıkış yapmış ve bir daha giremiyoruz. Bunun öncesinde uygulamaların hepsinin çalışmama sorunu vardı.

Bende de aynı sorun var. Takipteyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de aynı sorun vardı bu işe yarıyor.

Steam Idle Master'da Steam hesabımı giriyorum giriş yap diyorum ama kalıyor bir şey olmuyor. Nasıl çözebilirim?
Aynı sorun ile karşılaştım şöyle çözdüm:
Sol üstten dosya kısımı var oradan "Ayarlar" kısımına girin
Sol alttaki kilit simgesine basın

Karşınıza şu ekran çıkacak

Bundan sonra kullandığınız tarayıcıyı açın ve Steam'e giriş yapın.
Giriş yaptıktan sonra tarayıcınızın çerez ayarlarını bulun.
Chrome için Site Ayarları>Tüm Çerezleri ve site verilerini göster>steamcommunity.com(arama kısımından rahatlıkla bulabilirsiniz

Buradan sessionid ve steamLoginSecure çerezlerine tıklayıp içeriğine bakın

Sansürlediğim yerlerdeki bilgileri Idle Master'daki yerlerine yazdıktan sonra otomatik olarak kendisi giriş yapıyor. Ben bu şekilde çözdüm.

teşekkür ederim dostum yinede çözüm attıgın için ama başka program buldum ondan kart düşürdüm yinede teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…