Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #11 Nasıl yani oyunu göstermiyor mu yoksa oyunu gösteriyorda kart mı düşürmüyor biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim.
Nasıl yani oyunu göstermiyor mu yoksa oyunu gösteriyorda kart mı düşürmüyor biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim.
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 26 Haziran 2022 #12 Thearlk146 dedi: @oxyullah Aga ben kullanırken neredeyse hiç kart gelmiyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kart hakkiniz bitmis olabilir mi?
Thearlk146 dedi: @oxyullah Aga ben kullanırken neredeyse hiç kart gelmiyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Kart hakkiniz bitmis olabilir mi?
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2022 #13 Aga kart hakkım var ve oyunu görüyor fakat çalışırken kart vermiyor 5-6 saat bir oyun bekledim sadece bir kart bile gelmedi. @oxyullah @Ali Kutay
Aga kart hakkım var ve oyunu görüyor fakat çalışırken kart vermiyor 5-6 saat bir oyun bekledim sadece bir kart bile gelmedi. @oxyullah @Ali Kutay
Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #14 Fast mode damı çalışıyor bir de Steam profilinizi paylaşabilir misiniz?
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2022 #15 Ali Kutay dedi: Fast mode damı çalışıyor bir de Steam profilinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fats mode de çalışıyor.
Ali Kutay dedi: Fast mode damı çalışıyor bir de Steam profilinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fats mode de çalışıyor.
Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #16 Thearlk146 dedi: Fats mode de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Steam profilinizi paylaşabilir misiniz? Bir bakacağım farklı bir durum var mı diye.
Thearlk146 dedi: Fats mode de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Steam profilinizi paylaşabilir misiniz? Bir bakacağım farklı bir durum var mı diye.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2022 #17 Idle Daddy kullanıyorum bu ara o daha iyi çalışıyor normale göre.
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #18 Thearlk146 dedi: @oxyullah Aga ben kullanırken neredeyse hiç kart gelmiyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bende 3. saatte düşüyor genelde. Ne kadar geçti? 5-6 saat demişsiniz fazla ya. Birkaç kişi de aynı sorundan muzdaripti.
Thearlk146 dedi: @oxyullah Aga ben kullanırken neredeyse hiç kart gelmiyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bende 3. saatte düşüyor genelde. Ne kadar geçti? 5-6 saat demişsiniz fazla ya. Birkaç kişi de aynı sorundan muzdaripti.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 26 Haziran 2022 #19 466728 dedi: Bende 3. saatte düşüyor genelde. Ne kadar geçti? 5-6 saat demişsiniz fazla ya. Birkaç kişi de aynı sorundan muzdaripti. Genişletmek için tıkla... Hocam daha kısa sürede düşürme imkanımız yok mu?
466728 dedi: Bende 3. saatte düşüyor genelde. Ne kadar geçti? 5-6 saat demişsiniz fazla ya. Birkaç kişi de aynı sorundan muzdaripti. Genişletmek için tıkla... Hocam daha kısa sürede düşürme imkanımız yok mu?
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2022 #20 Aga diğer uygulamalarda kolayca geliyor ama Idle Master uygulamasında gelmiyor Idle Master da bir ayar falan yapabilir miyiz? Ali Kutay dedi: Steam profilinizi paylaşabilir misiniz? Bir bakacağım farklı bir durum var mı diye. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Thearlk No information given. steamcommunity.com Steam'de bir sorun çıkacağını zannetmiyorum uygulama ile alakalı bir durum bence @Ali Kutay.
Aga diğer uygulamalarda kolayca geliyor ama Idle Master uygulamasında gelmiyor Idle Master da bir ayar falan yapabilir miyiz? Ali Kutay dedi: Steam profilinizi paylaşabilir misiniz? Bir bakacağım farklı bir durum var mı diye. Genişletmek için tıkla... Steam Community :: Thearlk No information given. steamcommunity.com Steam'de bir sorun çıkacağını zannetmiyorum uygulama ile alakalı bir durum bence @Ali Kutay.