Steam Idle Master güvenilir mi?

erahhn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Idle Master diye bir uygulama varmıs internette gezinirken karsıma çıktı biraz araştırdım otomatik kart düşürüyormuş, bu uygulama ne kadar güvenilir bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Uygulama güvenli olabilir ama bu işlem güvenli değil. İleride Steam tespit ederse sıkıntı olur. Şahsen kullanılmamasını öneririm.

Ben bu uygulamayı kullanarak 40 TL falan para kazanmıştım hiçde bir şey olmadı fakta bazı oyunları engellememiz gerekiyormuş PUBG CS:GO gibi yoksa ban yiyebiliriz.

60 TL'ye kadar kazandım neredeyse güvenilir ancak bazı oyunları kara listeye almanız lazım yoksa ban yeme ihtimaliniz var. Bu kodları internet üzerinden bulabilirsiniz ancak güvenilir bir program.

60 TL'ye kadar kazandım neredeyse güvenilir ancak bazı oyunları kara listeye almanız lazım yoksa ban yeme ihtimaliniz var. Bu kodları internet üzerinden bulabilirsiniz ancak güvenilir bir program.
Hocam kara listeye nasıl alınıyor ve hangi oyunlari almam lazım

Ben bu uygulamayı kullanarak 40 TL falan para kazanmıştım hiçde bir şey olmadı fakta bazı oyunları engellememiz gerekiyormuş PUBG CS:GO gibi yoksa ban yiyebiliriz.

Hangi oyunlardan güzel kartlar düşürebilirim.

Uzun zamandır kullanıyorum, çevremdeki insanlar dahil bugüne kadar bir sorun yaşayanı görmedim karaliste durumunuda kullanmıyorum sıkıntı çıkabileceğini tek düşündüğüm konu CS:GO'dan idle master ile kart düşürmeye çalışırken CS:GO'ya girersen sıkıntı olabilir yani 1 oyunu aynanda 2 kere çalıştırmaya çalışmazsan sıkıntı yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…