Idle Master güvenilir mi?

Bir tek oynadığım beamNG drive var ona girsem sorun olur mu?

Ya bence değil. Hesabını veriyorsun aga. Ayrıca bir zamanlar ünlü olan beleş Minecraft (kelime yasaklanmış yazamıyorum) gibi çok populerken birden virüs girer veya hesap çalınır. Steam onaylı olsa neyse.

Hangi oyunlara girmemeli? Ben her zaman uygulama açıkken CS oynayarak kasıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım daha.

İzlediğim bir YouTube kanalı söylemişti hocam ben de onun yalancısıyım vallaha ne olur ne olmaz ban yemesin yine de adam.

Hocam VAC olan oyunları kara listeye almaktansa direkt almasak nasıl olur? Zaten oyunun sayfasında oyunda VAC olup olmadığı yazıyor. Boştan yere para gitmez hem.

VAC olan oyunların kartlarını bile bu uygulamayla düşürdüm bir şey olmadı. Ama yine de risk almak istemezseniz VAC olan oyunların listesi vardır zaten direk çıkarın.

Idle Master güvenilir mi? Ban yeme gibi bir durum olur mu? Steam'e hatrı sayılır miktarda para yatırdım, ban yemek istemiyorum. Güvenilir mi? Ve herhalde oyun yasaklamak lazımmış, bunlar hangi oyunlar?
Ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…