Idle Master için kara liste

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Geceleri dizi izlerim hep bende dizi izlerken bari arkada idle yapsında elime biraz para geçsin dedim ancak 2 tane şüphem var: Kara listeye bazı oyunları eklemezsem ban yer miyim? Idle Master bilgisayar üzerinde yüklüyken R6S, CS:GO, Valorant gibi oyunları oynasam oyunlardan yasaklanma ihtimalim var mı? Biraz tedirgin oldum açıkçası birkaç lira için en sevdiğim oyunları kaybetmek istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geceleri dizi izlerim hep bende dizi izlerken bari arkada idle yapsında elime biraz para geçsin dedim ancak 2 tane şüphem var: Kara listeye bazı oyunları eklemezsem ban yer miyim? Idle Master bilgisayar üzerinde yüklüyken r6s, CS:GO, Valorant gibi oyunları oynasam oyunlardan yasaklanma ihtimalim var mı? Biraz tedirgin oldum açıkçası birkaç lira için en sevdiğim oyunları kaybetmek istemem.

CS'yi eklersen iyi olur kara listeye onun dışında Valorant sıkıntı çıkarmaz ama Steam'den Idle Master çalışırken oyun oynamazsan iyi olur.

Kara listeye bazı oyunları eklemezsem ban yer miyim?

Ekleseniz de, eklemeseniz de yasaklama almazsınız. Idle Master hiçbir şekilde oyun dosyalarına müdahale etmiyor.

VAC korumalı sunuculara bağlanırken en fazla VAC hatası verebilir. Kapatınca tekrar düzelir.

Geceleri dizi izlerim hep bende dizi izlerken bari arkada idle yapsında elime biraz para geçsin dedim ancak 2 tane şüphem var: Kara listeye bazı oyunları eklemezsem ban yer miyim? Idle Master bilgisayar üzerinde yüklüyken R6S, CS:GO, Valorant gibi oyunları oynasam oyunlardan yasaklanma ihtimalim var mı? Biraz tedirgin oldum açıkçası birkaç lira için en sevdiğim oyunları kaybetmek istemem.

Aga kara listeye CS:GO'yu eklemen lazım. Ban yersin yoksa. Oyun oynarken de Steam dışında herhangi bir oyun oynayabilirsin

Idle Master yüzünden yasaklama alan bir kisi bile yok. Oyun dosyalarina müdahale etmeyen yazilimdan dolayi yasaklama almazsiniz. Kaldi ki VAC yasaklanmasi almaniz icin korumali sunuculara baglanmaniz gerekmekte.

Bunlarin hicbirini yapmadigina göre kara liste ile ugrasmaniza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı