Idle Master için oyun tavsiyesi

"Montaro" alabilirsiniz isterseniz. 1,04TL fiyatı var. Bana 12TL'lik parlak kart düştü. Parlak kart düşmese bile para katlatıyor.
sanırım kartların fiyatı düşmüş 12tllilk bir kart çıkmadı

sanırım kartların fiyatı düşmüş 12tllilk bir kart çıkmadı
Hocam parlak kartları pahalı, normal kartları tabii ki de 60 kuruş.

Bana bu kart düşmüştü, 14.14TL'den sattım. 12.30TL gibi bir miktar geçti hesabıma.

Rica ederim hocam, idle master için oyuna ihtiyacınız olduğu zaman etiketleyin eğer oyun bulabilirsem atarım direkt.
teşekkürler aslında hem ücretsiz hemde koleksiyon kartı içeren oyun olsa güzel olurdu öyle 1tane bulmuştum die ahtırlıyorum 3lira kar ettirmişti yanlış hatırlamıyosam dün

teşekkürler aslında hem ücretsiz hemde koleksiyon kartı içeren oyun olsa güzel olurdu öyle 1tane bulmuştum die ahtırlıyorum 3lira kar ettirmişti yanlış hatırlamıyosam dün
Ben birkaç ay önce 2 oyun bulmuştum, oyunlar ücretsizdi ve koleksiyon kartı düşürüyordu. Fakat maalesef ikisininde satışı durduruldu.

Ben birkaç ay önce 2 oyun bulmuştum, oyunlar ücretsizdi ve koleksiyon kartı düşürüyordu. Fakat maalesef ikisinin de satışı durduruldu.

Steam'de artık hiç yok mu yani peki en çok hangi oyundan kar edebilirim? Şu anlık Steam cüzdanımda 15TL var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…