Idle Master ile aynı anda 30 oyun çalıştırma

Marshmello

Kilopat
Merhaba Idle Master kullanmaya başladım. VAC riski olan oyunları kara listeye aldım ve şu an oyunlardan kart düşürüyorum ama daha hızlı olsun istiyorum. Whitelist diye ayar var. Onu seçince beyaz listeye eklediğiniz oyunları aynı anda çalıştırıyor. Bu durum hesabım için risk oluşturur mu? Eğer bir sıkıntı olmayacaksa kısa sürede bütün oyunların kartlarını düşürmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hesapta 2 oyun aynı anda açılıyor mu ?

10k envanterim varken, fast mode da 500 oyunu 2 günde bitirttim. Hiçbir sıkıntı olma
10k envanterim varken, fast mode da 500 oyunu 2 günde bitirttim. Hiçbir sıkıntı olmadı.
Hocam peki ben csgo ve half life oyunlarını kara listeye aldım. Diğer online oyunları da kara listeye alayım mı? Dead by Daylight, Friday the 13th: the Game gibi. Hesabımda "Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması" yazmasını istemem.

Son düzenleme:
Valve anti cheat mi var ki o oyunlarda öyle bir ban yiyesin? Ben engellemedim onları kartlarını da düşürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…