izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.883 Çözümler 26 Yer Adana 29 Temmuz 2020 #1 Kart hakkım olmasına rağmen iddle Master'da kart düşmüyor 5 saat oldu hala düşmüyor Steam hesabım 0 seviye ondan olablir mi?
Kart hakkım olmasına rağmen iddle Master'da kart düşmüyor 5 saat oldu hala düşmüyor Steam hesabım 0 seviye ondan olablir mi?
Isabelle Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 614 Yer CRM 29 Temmuz 2020 #11 Hangi oyun söyleyebilir misin? Artı 0 Eksi
thinkdif Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #12 Oyun ismi söyleyebilir misiniz? Belki oyunla alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.883 Çözümler 26 Yer Adana 30 Temmuz 2020 #13 Isabelle dedi: Hangi oyun söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Venture Kid, House of Detention. Idle Master arkadaşımla yapıyorum, onda düşüyor, bende düşmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Isabelle dedi: Hangi oyun söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Venture Kid, House of Detention. Idle Master arkadaşımla yapıyorum, onda düşüyor, bende düşmüyor.
thinkdif Decapat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #14 izoo dedi: Venture Kid, House of Detention. Idle Master arkadaşımla yapıyorum, onda düşüyor, bende düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Programla alakalı bir sorun olabilir mi? Kendiniz oynayın belki kart düşer. Oyunu satın aldığınızda ve girdiğinizde ilk birkaç dakika sonra normalde kart düşer. Artı 0 Eksi
izoo dedi: Venture Kid, House of Detention. Idle Master arkadaşımla yapıyorum, onda düşüyor, bende düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Programla alakalı bir sorun olabilir mi? Kendiniz oynayın belki kart düşer. Oyunu satın aldığınızda ve girdiğinizde ilk birkaç dakika sonra normalde kart düşer.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 30 Temmuz 2020 #15 Oyundan çıkınca düşüyor genelde kartlar onun için ayrı bir ayar vardı hatırlamıyorum ama. Artı 0 Eksi