Steam Idle Master ile nasıl para kazanılır?

@MisakiTaro hocamın attığı linki açıklıyor hocam.Kartların değerine steam topluluk pazarına girip oyun ismini yazarsanız bulabilirisiniz.

Hocam teşekkür ederim ancak ufak bir sorum daha var. Kartların değerlerine nasıl bakabilirim?
Pazardan oyun ismini aratıp bakabilirsiniz. Ben hiç kullanmadım ama her seferinde 200-300 tane oyun aldığım için.

Bu kart düşürmeden düzgünce para kazanan var mı? Çok merak ediyorum, uğraşmaya değmez gibime geliyor.

Uğraşılmaz. Sürekli getirisi olan bir şey değil. Kâr ettiren oyunlar zamlanıyor. Çoğu da zamlandı. 3-5 saat arasında kart düşüyor. Düşük bütçeyle çok uğraşırsın.

Ban yemezsin.

İyi sistem gerekmiyor.

Bu kart düşürmeden düzgünce para kazanan var mı? Çok merak ediyorum, uğraşmaya değmez gibime geliyor.

Bu zamana kadar Steam'de neredeyse tüm para kazanma yöntemlerini denedim. 300TL'ye yakın para kazanmışımdır. Aslında boş iş değil fakat biraz uğraş gerektirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…