dleifteH Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 548 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ağustos 2023 #1 Kart kasıp satmak ve seviye atlamak için Idle Master kullanmayı düşünüyorum. Ban yememek için kara listeye yazılması gereken bazı kodlar varmış, elinde olan varsa yazabilir mi?
Kart kasıp satmak ve seviye atlamak için Idle Master kullanmayı düşünüyorum. Ban yememek için kara listeye yazılması gereken bazı kodlar varmış, elinde olan varsa yazabilir mi?
XessSup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2023 #2 Çözüldü: Idle Master kara liste kodları nedir? Idle Master kara liste kodları nelerdir? Şimdi VAC yemek istemiyorum. www.technopat.net
Çözüldü: Idle Master kara liste kodları nedir? Idle Master kara liste kodları nelerdir? Şimdi VAC yemek istemiyorum. www.technopat.net
dleifteH Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 548 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ağustos 2023 #3 XessSup dedi: Çözüldü: Idle Master kara liste kodları nedir? Idle Master kara liste kodları nelerdir? Şimdi VAC yemek istemiyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
XessSup dedi: Çözüldü: Idle Master kara liste kodları nedir? Idle Master kara liste kodları nelerdir? Şimdi VAC yemek istemiyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.