Idle Master kart düşmüyor

Merhaba. Idle Master 1.8 Master kullanıyorum. Kütüphanemdeki 8 oyunu 6.8 saattir oynuyor fakat hiç kart düşürmedi daha.
Anormal mi?
İdle Master üzerinden Steam hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin. Kart düşürme esnasında da ara ara uygulamayı kapatıp tekrar açın. Bir de sizdeki sorunun kaynağı mıdır bilmem ama bende arkada kendim başka oyun oynarsam kart düşmüyordu.

İdle Master üzerinden Steam hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin. Kart düşürme esnasında da ara ara uygulamayı kapatıp tekrar açın. Bir de sizdeki sorunun kaynağı mıdır bilmem ama bende arkada kendim başka oyun oynarsam kart düşmüyordu.
Peki sizin idle master ayarlarınız nasıl? Ben birkaç ayar değiştirdim de belki ondandır

Peki sizin idle master ayarlarınız nasıl? Ben birkaç ayar değiştirdim de belki ondandır
Bu şekilde.
1671214670828.png

Bir üst sürümünü indirip onu deneyebilirsin.
Bende bir ara bu sıkıntı oluyordu ben şu şekilde düzeltiyordum programı;
  • Ayarlardan alfabetik sıralamayı aç kapa sonra en çok kart düşürene ayarla.
  • Programı başlat orta kısımda oyunların başlamasını durmasını sağlayan tuşa birkaç defa bas.
  • Oyun durumunu güncelle ( istediğin kadar yapabilirsin, bazen program takılı kaldığından aklı başına geliyor)
Umarım faydalı olur iyi günler.

Çalışma Davranışı ; Fast Mode

Çalışma Sıralaması ; En Çok Kart Sayısı Olan Oyunlara Öncelik Ver

Diyelim 10 oyun var ve bu oyunlardan 40 tane kart topladınız. Yukarıdaki dediğim ayarları kullanırsanız tüm oyunların tüm kartlarını düşürmeniz en fazla 4-5 saat sürer. Diğer türlü resmini attığınız gibi kullanırsanız 1 güne bile bitmez kartların düşmesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı