ozyudo Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #11 Caner Uncu dedi: Tam olarak kaç saat oldu? 3 saat altıysa düşmez. 3 saati geçince ''fast mode'' ile takır takır düşüyor. Genişletmek için tıkla... Saat 15:00 gibi programı çalıştırdım.
Caner Uncu dedi: Tam olarak kaç saat oldu? 3 saat altıysa düşmez. 3 saati geçince ''fast mode'' ile takır takır düşüyor. Genişletmek için tıkla... Saat 15:00 gibi programı çalıştırdım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Ekim 2023 #12 ozyudo dedi: Saat 15:00 gibi programı çalıştırdım. Genişletmek için tıkla... Saatlere bakar mısın bi, tam olarak kaç olmuş? 3 saat sonrası düşmeye başlıyor. Çalışma sıralamasını da varsayılan yapın.
ozyudo dedi: Saat 15:00 gibi programı çalıştırdım. Genişletmek için tıkla... Saatlere bakar mısın bi, tam olarak kaç olmuş? 3 saat sonrası düşmeye başlıyor. Çalışma sıralamasını da varsayılan yapın.
ozyudo Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #13 Caner Uncu dedi: Saatlere bakar mısın bi, tam olarak kaç olmuş? 3 saat sonrası düşmeye başlıyor. Çalışma sıralamasını da varsayılan yapın. Genişletmek için tıkla... Birçoğu 3 saat ve üzeri hocam. Bu kadar saat beklememe gerek olmadığı düşünüyorum. Varsayılan olarak düzenlendim, bekliyorum.
Caner Uncu dedi: Saatlere bakar mısın bi, tam olarak kaç olmuş? 3 saat sonrası düşmeye başlıyor. Çalışma sıralamasını da varsayılan yapın. Genişletmek için tıkla... Birçoğu 3 saat ve üzeri hocam. Bu kadar saat beklememe gerek olmadığı düşünüyorum. Varsayılan olarak düzenlendim, bekliyorum.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.945 Çözümler 26 Yer Adana 16 Ekim 2023 #14 ozyudo dedi: Birçoğu 3 saat ve üzeri hocam. Bu kadar saat beklememe gerek olmadığı düşünüyorum. Varsayılan olarak düzenlendim, bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 2.9 gibi düşüyor genelde düşmezse biraz daha artsın ayarlarla oyna sürekli düşmesi lazim.
ozyudo dedi: Birçoğu 3 saat ve üzeri hocam. Bu kadar saat beklememe gerek olmadığı düşünüyorum. Varsayılan olarak düzenlendim, bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 2.9 gibi düşüyor genelde düşmezse biraz daha artsın ayarlarla oyna sürekli düşmesi lazim.