Idle Master kart düşürmüyor

melopit

Hectopat
Steam'den kart düşürmek için Idle Master kullanıyordum, dün gece sorunsuzdu ama bugün hiç düşürmeyince eror adlı TXT dosyasını açınca karşıma böyle bir şey çıktı, çözümü nedir? Bundan kaynaklı mıdır kart düşürmemesi?

30.05.2021 19:27:06
System. Nullreferenceexception: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.
Konum: Idlemasterextended. Frmbrowser. Tmrcheck_tick(object sender, eventargs e)
Konum: System. Windows. Forms. Timer. Timernativewindow. Wndproc(message& m)
Konum: System. Windows. Forms. Nativewindow. Callback(ıntptr hwnd, ınt32 msg, ıntptr wparam, ıntptr lparam)

Hocam dosyayı bilmiyorum fakat ben kullanırken de uzun süre bekletiyordum fakat kart düşmüyordu. Fakat sıradaki oyuna atlayınca bir anda önceki oyundan 2-3 kart düşmeye başladı.

Biliyorum dostum o yöntemi,normalde 2 saatten sonra düşüyor diyorlardı ,ilk kez dün denedim ve 0,4 saatte bile düşürmüştüm o geçiş yöntemiyle-hemde 5 dakikada 80 kart falan -...Şimdi oyunlar 2 saati de geçti ama düşmüyor bir türlü anlamış değilim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı