Çözüldü Idle Master "kart hakkınız kalmadı" uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Bugün Idle Master indirip, kurdum. İstenildiği gibi yaptım. VAC'li oyunları kara listeye aldım. Şu an en az bir 66 tane kart düşürmesi gerekiyordu ama sadece bir iki tane düşürdü ve bu yazı çıktı.
"Çalışma tamamlandı kart hakkınız kalmadı". Ben daha yeni indirdim, daha bir 60 tane kart daha var. Nasıl düzeltirim?

Çözüm
Sorun çözüldü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Browserdan çıkış yapıp tekrar giriş yapin. Çerezlerden Steam çerezlerini bulduktan sonra °steamcommunity.com° cerezindeki steamLoginSecure kodunu kopyalayin. Idle Master açıp ayarlardan sol alttaki kilit simgesine tıklayın, oraya kopyaladiginiz steamLoginSecure kodunu girip güncelleyin deyin. Oradakini gecersiz sayarsa °store.steampowerde.com° çerezindeki kodu kopyalayin. Idle Master kapatıp tekrar açın.
Kara listedeki oyunları çıkarıp tekrar deneyin.

Kart hakkınız varsa ve bu sorunu veriyorsa hesaptan çıkıp tekrar girmeyi deneyin. Ben bu sorun olduğunda böyle çözüyorum.

Sorun çözüldü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Browserdan çıkış yapıp tekrar giriş yapin. Çerezlerden Steam çerezlerini bulduktan sonra °steamcommunity.com° cerezindeki steamLoginSecure kodunu kopyalayin. Idle Master açıp ayarlardan sol alttaki kilit simgesine tıklayın, oraya kopyaladiginiz steamLoginSecure kodunu girip güncelleyin deyin. Oradakini gecersiz sayarsa °store.steampowerde.com° çerezindeki kodu kopyalayin. Idle Master kapatıp tekrar açın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…