KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Merhaba, bu uyarıyı alıyorum ama daha 170 tane kart hakkım var hala çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
Çözüm RowIinq 3 Mart 2023 Oturumu kapat isminde bir buton var. Ona basıp yeniden oturum açarsanız sorununuz düzelir. Ben öyle yapıyorum.
Oturumu kapat isminde bir buton var. Ona basıp yeniden oturum açarsanız sorununuz düzelir. Ben öyle yapıyorum.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.497 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 3 Mart 2023 #2 Oturumu kapat isminde bir buton var. Ona basıp yeniden oturum açarsanız sorununuz düzelir. Ben öyle yapıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Oturumu kapat isminde bir buton var. Ona basıp yeniden oturum açarsanız sorununuz düzelir. Ben öyle yapıyorum.
KS KS KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #3 RowIinq dedi: Oturumu kapat isminde bir buton var. Ona basıp yeniden oturum açarsanız sorununuz düzelir. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam düzeldi inşallah kartlar düşer. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Oturumu kapat isminde bir buton var. Ona basıp yeniden oturum açarsanız sorununuz düzelir. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam düzeldi inşallah kartlar düşer.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.497 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 3 Mart 2023 #4 KayraWs dedi: Yaptım hocam düzeldi inşallah kartlar düşer. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Artı 0 Eksi
KS KS KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #5 RowIinq dedi: İnşallah. Genişletmek için tıkla... Reis 70 lira geldi eyvallah. Artı 0 Eksi
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.497 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 3 Mart 2023 #6 KayraWs dedi: Reis 70 lira geldi eyvallah. Genişletmek için tıkla... Hayrını gör dostum. Yeni gelen indirimleri kaçırma. Ben de para yok ben alamıyorum kaçırmadan al Artı 0 Eksi
KayraWs dedi: Reis 70 lira geldi eyvallah. Genişletmek için tıkla... Hayrını gör dostum. Yeni gelen indirimleri kaçırma. Ben de para yok ben alamıyorum kaçırmadan al
KS KS KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #7 RowIinq dedi: Hayrını gör dostum. Yeni gelen indirimleri kaçırma. Ben de para yok ben alamıyorum kaçırmadan al Genişletmek için tıkla... Dostum bana oyun önerir misin pahalı kartlı toplayayım. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Hayrını gör dostum. Yeni gelen indirimleri kaçırma. Ben de para yok ben alamıyorum kaçırmadan al Genişletmek için tıkla... Dostum bana oyun önerir misin pahalı kartlı toplayayım.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.497 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 3 Mart 2023 #8 KayraWs dedi: Dostum bana oyun önerir misin pahalı kartlı toplayayım. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem 1 liraya kadar ki oyunları alıp paranı katlaman yönünde olacak. Artı 0 Eksi
KayraWs dedi: Dostum bana oyun önerir misin pahalı kartlı toplayayım. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem 1 liraya kadar ki oyunları alıp paranı katlaman yönünde olacak.
KS KS KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #9 RowIinq dedi: Tavsiyem 1 liraya kadar ki oyunları alıp paranı katlaman yönünde olacak. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun zarar ettirdi bana ama ya aldıklarım. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Tavsiyem 1 liraya kadar ki oyunları alıp paranı katlaman yönünde olacak. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun zarar ettirdi bana ama ya aldıklarım.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.497 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 3 Mart 2023 #10 KayraWs dedi: Çoğu oyun zarar ettirdi bana ama ya aldıklarım. Genişletmek için tıkla... 1 liralık oyunların kâr ettirdiğini pek sanmıyorum ama arkadaşım kâr ettiğinden söyledim. Ben maksimum 84 kuruşa kadar ki oyunları alıyorum. Artı 0 Eksi
KayraWs dedi: Çoğu oyun zarar ettirdi bana ama ya aldıklarım. Genişletmek için tıkla... 1 liralık oyunların kâr ettirdiğini pek sanmıyorum ama arkadaşım kâr ettiğinden söyledim. Ben maksimum 84 kuruşa kadar ki oyunları alıyorum.