valnoxy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Yazılım bölümü 2. sınıf olan arkadaşım ban yersin dedi ve endişelendim. kullansam gerçekten ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Yazılım bölümü 2. sınıf olan arkadaşım ban yersin dedi ve endişelendim. kullansam gerçekten ban yer miyim?
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 26 Haziran 2022 #2 valnoxy dedi: Yazılım bölümü 2. sınıf olan arkadaşım ban yersin dedi ve endişelendim. kullansam gerçekten ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Kara listeye oyunları alırsan bir şey olmaz.
valnoxy dedi: Yazılım bölümü 2. sınıf olan arkadaşım ban yersin dedi ve endişelendim. kullansam gerçekten ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Kara listeye oyunları alırsan bir şey olmaz.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 26 Haziran 2022 #3 CS:GO tarzı VAC ihtimalli oyunları kara listeye alırsan ban yemezsin. Aksi halde banlanma riskin var.
CS:GO tarzı VAC ihtimalli oyunları kara listeye alırsan ban yemezsin. Aksi halde banlanma riskin var.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Haziran 2022 #4 Kullanıp banlanan görmedim, ama banlanmayacaksın da diyemeyiz.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.576 Çözümler 20 26 Haziran 2022 #5 Yazılım okuyan Valve sistemini çözmüyor. Kullanıp ban yemiş görmedim ama kendim kullanmamayı tercih ediyorum.
Yazılım okuyan Valve sistemini çözmüyor. Kullanıp ban yemiş görmedim ama kendim kullanmamayı tercih ediyorum.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 26 Haziran 2022 #6 VAV korumalı oyunları karantinaya alırsanız problem olmaz diye biliyorum ama yazılım bölümüyle VAC'ın alakasını çözemedim.
VAV korumalı oyunları karantinaya alırsanız problem olmaz diye biliyorum ama yazılım bölümüyle VAC'ın alakasını çözemedim.
valnoxy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #7 tryx dedi: VAV korumalı oyunları karantinaya alırsanız problem olmaz diye biliyorum ama yazılım bölümüyle VAC'ın alakasını çözemedim. Genişletmek için tıkla... VAC koruması olan oyunları nasıl anlayabilirim?
tryx dedi: VAV korumalı oyunları karantinaya alırsanız problem olmaz diye biliyorum ama yazılım bölümüyle VAC'ın alakasını çözemedim. Genişletmek için tıkla... VAC koruması olan oyunları nasıl anlayabilirim?
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 26 Haziran 2022 #8 valnoxy dedi: VAC koruması olan oyunları nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun sayfasına girdikten sonra sağ tarafta yer alıyor.
valnoxy dedi: VAC koruması olan oyunları nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'de oyunun sayfasına girdikten sonra sağ tarafta yer alıyor.
valnoxy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #9 tryx dedi: Steam'de oyunun sayfasına girdikten sonra sağ tarafta yer alıyor. Eki Görüntüle 1432518 Genişletmek için tıkla... Sağol
tryx dedi: Steam'de oyunun sayfasına girdikten sonra sağ tarafta yer alıyor. Eki Görüntüle 1432518 Genişletmek için tıkla... Sağol