Steam Idle Master kullanmak ban sebebi mi?

Vacli oyunlari kara listeye al bisey olmaz. Ve hesabini görünmeze al. Oyunlari ayni anda calistirdigi icin 5 dk da bir arkadaslarina mesaj gidiyor, falan oyuna girdi iye.
Hocam ben kara listeye aldım. Fakat hesap gizlemeyi yapmadım. Zaten 1 arkadaşım var. Bir sorun olur mu?

Yıllardır kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam ben kara listeye aldım. Fakat hesap gizlemeyi yapmadım. Zaten 1 arkadaşım var. Bir sorun olur mu?

Hayır, sadece arkadaşlarına sağ altta sürekli "şogunn oyuna girdi" yazısını çıkartarak rahatsız etme manasında.

Yıllardır kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım.

Hayır, sadece arkadaşlarının sağ altta sürekli "şogunn oyuna girdi" diyerek rahatsız etme manasında.
Eyw hocam. Zaten arkadaşımda kullanıyor uygulamayı.

Steami ac. Sag altta arkadaslar diye bir yazi olacak ona tikla, yeni bir sekme acilcak oradan degistirebiliyorsun.
Arkadasin nadiren steame giriyorsa bisey olmaz ama sen genede görünmeze al. Arkadasin oyuna girdiginde rahatsiz etmemis olursun.

Steami ac. Sag altta arkadaslar diye bir yazi olacak ona tikla, yeni bir sekme acilcak oradan degistirebiliyorsun.
Arkadasin nadiren steame giriyorsa bisey olmaz ama sen genede görünmeze al. Arkadasin oyuna girdiginde rahatsiz etmemis olursun.
Eyw hocam.

Arkadaşlar son olarak indirebileceğim herhangi bir yer link vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…