Yasashiju Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Herkese merhaba, Steam hesabımda daha düşürmediğim bir sürü kart var ve Idle Master kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
Herkese merhaba, Steam hesabımda daha düşürmediğim bir sürü kart var ve Idle Master kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkar mı?
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Yasashiju dedi: Herkese merhaba, Steam hesabımda daha düşürmediğim bir sürü kart var ve Idle Master kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece VAC korumalı oyunlarda kullanma.
Yasashiju dedi: Herkese merhaba, Steam hesabımda daha düşürmediğim bir sürü kart var ve Idle Master kullanmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece VAC korumalı oyunlarda kullanma.
286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 10 Eylül 2023 #3 Ben hepsi için kullandım sorun çıkmadı
Yasashiju Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #4 Bilgecan Dede Gaming dedi: Sadece VAC korumalı oyunlarda kullanma. Genişletmek için tıkla... VAC korumalı oyunlar dediğin Online FPS oyunları mı hocam. Bir de hesap çalınma riski var mı?
Bilgecan Dede Gaming dedi: Sadece VAC korumalı oyunlarda kullanma. Genişletmek için tıkla... VAC korumalı oyunlar dediğin Online FPS oyunları mı hocam. Bir de hesap çalınma riski var mı?
khd Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 412 Çözümler 4 10 Eylül 2023 #5 Şu ana kadar bir sorun yaşayan kimseyi görmedim. Gelecekte ne olur bilemeyiz ama şu anlık bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Şu ana kadar bir sorun yaşayan kimseyi görmedim. Gelecekte ne olur bilemeyiz ama şu anlık bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #6 Yasashiju dedi: VAC korumalı oyunlar dediğin Online FPS oyunları mı hocam. Bir de hesap çalınma riski var mı? Genişletmek için tıkla... Çalınma riski olacğaını sanmam. Eğer o oyunda VAC varsa banlanabilirsiniz.
Yasashiju dedi: VAC korumalı oyunlar dediğin Online FPS oyunları mı hocam. Bir de hesap çalınma riski var mı? Genişletmek için tıkla... Çalınma riski olacğaını sanmam. Eğer o oyunda VAC varsa banlanabilirsiniz.