K kalomors07 Femtopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #11 epodhii dedi: Doğru olanları kopyaladığınıza emin misiniz? Hangi Idle Master sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... giriş yaptım ama rozet sayfası açılmadı diyor şuanda
epodhii dedi: Doğru olanları kopyaladığınıza emin misiniz? Hangi Idle Master sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... giriş yaptım ama rozet sayfası açılmadı diyor şuanda
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #12 kalomors07 dedi: giriş yaptım ama rozet sayfası açılmadı diyor şuanda Genişletmek için tıkla... Oyunların Steam App Idlerini internetten bulup whiteliste yazın ve sonra whitelist modunda çalıştırın. Eğer olmaz ise Idle Master 1.9 sürümünü indirip tekrardan giriş yapın ve tekrar deneyin. Releases · JonasNilson/idle_master_extended 🃏 Get your Steam Trading Cards the Fast Way (Fast Mode Extension 🚀) - JonasNilson/idle_master_extended github.com
kalomors07 dedi: giriş yaptım ama rozet sayfası açılmadı diyor şuanda Genişletmek için tıkla... Oyunların Steam App Idlerini internetten bulup whiteliste yazın ve sonra whitelist modunda çalıştırın. Eğer olmaz ise Idle Master 1.9 sürümünü indirip tekrardan giriş yapın ve tekrar deneyin. Releases · JonasNilson/idle_master_extended 🃏 Get your Steam Trading Cards the Fast Way (Fast Mode Extension 🚀) - JonasNilson/idle_master_extended github.com
EmreYerlikaya Megapat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 212 Çözümler 1 Yer İstanbul, Turkey 6 Şubat 2025 #13 Konuyu hortlatıyorum! Bende de steamparentel olmadan giriş yapmıyor. Fakat o nedir, bir türlü bulamadım.
Konuyu hortlatıyorum! Bende de steamparentel olmadan giriş yapmıyor. Fakat o nedir, bir türlü bulamadım.