Zup! oyunları indirime girmiş, nedir bu Idle Master? Bir aralar araştırıyordum sonra vazgeçmiştim. Blacklist olayı varmış ama hangi oyunların VAC olduğunu bilmiyorum o yüzden sadece Whitelist içinde bulunan oyunlarla kart kasmasını sağlayabilir miyim? Birde hangi Zup oyunları daha çok kart kazandırır?
Merhabalar. Idle Master nedir ve nasıl kullanılır sorularına cevaben bu rehberi hazırlıyorum. Eksikleri veya önerileri belirtirseniz sevinirim ☺️. Öncelikle bilmeyenler için "Idle Master" nedir? Idle Master Steam'da bulunan oyunlardan düşen koleksiyon kartlarını hızlıca düşürmek için...
Merhabalar. Idle Master nedir ve nasıl kullanılır sorularına cevaben bu rehberi hazırlıyorum. Eksikleri veya önerileri belirtirseniz sevinirim ☺️. Öncelikle bilmeyenler için "Idle Master" nedir? Idle Master Steam'da bulunan oyunlardan düşen koleksiyon kartlarını hızlıca düşürmek için...
Idle Master kullandım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Idle Master kullanmanız daha iyi olacaktır. Aşağıya VAC koruması olan oyunların kodlarını vereceğim. Onu yasaklılar listesine yazın. Böylece ban sorununuz olmayacaktır.
Ban yemezsin ben hiçbir Zup oyunu indirmedim 1 aydırda kullanıyorum sıkıntı yok.
Ama şunu söyleyim kart kasarak 1 lira 2 lira kazanırsın rozet işleyerek bunun 5 katını kazanırsın daha yeni cevap yazamadım rozrt işliyordum 15 tl kazandım